Kaupunkiuutiset

Urheilutiedot taas puntarissa

Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten perinteinen Urheilutietäjä-visa selvittää jälleen paikallisten penkkiurheilijoiden tietotason. Tietovisa järjestetään ensi viikon lauantaina 21. huhtikuuta kello 12.

Urheilutietäjä-visassa esitetään 20 urheiluaiheista kysymystä, jotka ovat painotetusti paikalliseen urheiluun keskittyviä. Mukana on toki myös yleistä urheilutietämystä mittaavia kysymyksiä. Tietokilpailu on kaikille avoin ilman osallistumismaksua.

Tietovisan voittaja saa muhkean 300 euron lahjakortin Intersportin Hämeenlinnan myymälään sekä vuodeksi haltuun komean kiertopalkinnon.

Palkinto on katkolla kolmella kilpailijalla, sillä Timo Piilosella, Rauno Saarisella ja Eetu Lehtisellä on kaksi kiinnitystä palkintoon. Kolmella kiinnityksellä kiertopalkinnon saa lopullisesti omakseen.

Viime vuonna parhaat tiedot omasi hattulalainen Atte Peltola.

Visaan vuosittain osallistuneiden tietotasosta kertoo paljon jo se, että jokaiseen kysymykseen löytyy oikea vastaus ainakin yhdestä vastauspaperista, mutta koskaan kukaan ei ole saanut täysiä pisteitä.

Kysymykset laatii perinteiseen tapaan hämeenlinnalainen urheilutoimittaja Pasi Honkanen.

Urheilutietäjä-visa Hämeen Sanomien toimitalossa, Vanajantie 7, lauantaina 21. huhtikuuta kello 12. Ilmoittautuminen kello 11.30 alkaen.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Uusin Kaupunkiuutiset

25.11.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

26.11.2020