Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Uusi kauppakeskuspäällikkö kertoo, miten Goodman uudistuu

Virpi Tuupanen aloitti Goodmanin kauppakeskuspäällikkönä vuodenvaihteessa. Kuva: Sara Aaltio
Virpi Tuupanen aloitti Goodmanin kauppakeskuspäällikkönä vuodenvaihteessa. Kuva: Sara Aaltio

Virpi Tuupanen aloitti vuodenvaihteessa työt Goodmanin kauppakeskuspäällikönä sekä Goodmania hallitsevan kiinteistöosakeyhtiön toimitusjohtajana. Esitimme uudelle rouva Goodmanille viisi kysymystä.

Keskuksessa on muutamia tiloja vielä tyhjillään. Onko ne tarkoitus täyttää tänä vuonna?

– Kyllä, sitä lähdetään edistämään yhteistyössä omistajan kanssa. Edellinen toimija Colliers hoitaa tilojen vuokrausta omistajan kanssa vielä ainakin puolisen vuotta.

Onko Goodmanissa nyt sopiva kattaus vaateliikkeitä, ravintoloita ja muita liikkeitä?

– Tietenkin kuuntelemme tarkalla korvalla kuluttajia, että mitä he tänne haluaisivat. Se on kaikkein tärkeintä. Ahkerasti ryhdymme lukemaan kuluttajapalautteita ja -tutkimuksia.

Mitä uutta on luvassa?

– Oli kiva, että edelliset toimijat olivat yhdessä omistajan kanssa päätyneet vahvistamaan ravintolapuolta, koska etenkin lounasaikaan tänne tulee paljon porukkaa ja ravintolapaikat ovat täynnä.

Mitä uusia ravintoloita kauppakeskukseen tulee?

– Goodmanin uuteen ravintolamaailmaan tulee kolme ketjuravintolaa: Subway, Rax ja sushiravintola Itsudemo. Varsinkin Subwaysta on tullut kuluttajilta paljon toiveita, että se haluttaisiin tänne kauppakeskukseen.

Tuleeko tapahtumapuolelle jotain muutoksia?

– Täällä on ollut tosi paljon tapahtumia: kauppakeskuksen järjestämien lisäksi on paikallisia esiintyjiä, yrityksiä, yhdistyksiä ja seuroja. Pikkugalleriassa on paikallisten taiteilijoiden näyttelyitä. Tämä aika hyvin jo tarjoaa olohuonepohjan ihmisille. Goodmanilla on hyviä, vakiintuneita kampanjoita ja tapahtumia. Tietysti haluamme jatkaa sitä linjaa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Uusin Kaupunkiuutiset

23.9.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

25.9.2020