fbpx
Kaupunkiuutiset

Uusi levy - vanhat kappaleet

– Tässä on vanhat kappaleet ja uusi levy, hehkuttavat Seppo Soittila Hauholta ja Seppo Lankinen Lopelta. Kädessään miehillä on julkistamistaan sunnuntaina odottanut äänite, ”Sepot – Vuosalmelta Petsamoon.”

Levyllä ovat mukana niin Viipurin Vihtori kuin Vuosalmi-valssi ja monet muut vähän vanhemmat kappaleet.

Suurelle yleisölle tuttuja miehiä esiintymislavoilta ovat molemmat miehetkin: laulutaitoisia, sanavalmiita Seppoja, haitaristaan kumpikin vetäisee kiperimmänkin polkan.

Uunituore levy miesten omasta mielestä on ”heidän itsensä näköinen”, perinnettä heidän omalla tyylillään, rallista haikeisiin sulassa sovussa.

Levyä miehet kertovat kaavailleensa hämäläisittäin, ainakin parin vuoden verran. Yleisökin sitä suosikeiltaan pyyteli jo pitkään.

– Lopullinen päätös syntyi saunan lauteilla viime tammikuussa.

Soittajina he täydentävät toisiaan. Yhteissoitto on sujunut ensi tapaamisesta alkaen – ainakin viidentoista vuoden takaa. Levyllä molemmat soittavat yhdessä ja laulavat eri raidoilla.

Yhdistäviä tekijöitä on molemmilla taustatekijöissäkin, molemmilla on suuri perhe ja ammatiltaan he ovat maa- ja metsäalan miehiä.

Lupaavasta myhähtelystä päätellen heiltä voi odottaa levylle jatkoa sunnuntaina Sepon päivän laulajaisissa tapahtuneen äänitteen julkistamisen jälkeen.

Levyn on tuottanut Seppo Lankinen, äänitys, miksaus ja masterointi on hausjärveläisen Reijo Pelkosen käsialaa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset