Kaupunkiuutiset

Uutuuksina kartanoravintola ja pitopalvelut

Café Mierolan Sillan yrittäjäsisarukset Piia Parri ja Hanna Viitalähde laajentavat palvelutarjontaansa. Ravintola Pehtoori, Hattula Golfin ravintola, siirtyy marraskuun alusta kaksikon omistaman yrityksen hallintaan. Samalla toiminta laajenee pitopalvelupuolella nykyistä merkittävästi kattavammaksi. Pehtoori toimii myös talviaikana tilausravintola.

– Pitopalvelujen kysyntä on koko ajan kasvanut. Ravintola Pehtoorin keittiö antaa meille mahdollisuuden kasvattaa pitopalvelutoimintaa merkittävästi, Piia Parri sanoo Piian Pitopalvelun toiminnasta. Pitopalvelutilaisuuksia on ollut pienimuotoisesti tähänkin saakka, mutta kysynnän kasvu pisti laajentamiseen vauhtia.

– Pitopalvelua kysytään Mierolan Sillan tiskiltä nykyisin usein, mutta suositun kahvilan ja ruokapaikan keittiötilat eivät ole antaneet mahdollisuutta kasvattaa tarjontaa pitopalveluissa. Nyt este poistui, kun Pehtoorissa on keittiötiloja riittävästi, Parri selvittää.

Pitopalvelun toimialueena tulee olemaan Hämeenlinnan seutu. Pitopalvelun tuottamat palvelut ja ruokalistat neuvotellaan aina tapauskohtaisesti.

– Ravintola Pehtoorin voi varata yksityiskäyttöön, jos itsellä ei ole sopivia tiloja juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen, Hanna Viitalähde muistuttaa.

Ravintolaa sopii kerrallaan vähintään 120 vierasta.

– Ravintolarakennuksesta löytyy myös kasi erillistä saunaosastoa, joita voi vuokrata. Vastaavia saunatiloja on Hämeenlinnan seudulla aika vähän vuokrattavissa, Piia Parri kertoo.

Toiseen saunatilaan mahtuu enintään 25 henkilöä, pienempään kymmenen henkilö. Saunatiloihin voi tuoda omia virvokkeita, ja tilata ruokatarjoilun Pehtoorista.

Kartanoravintola Pehtoorissa järjestetään marras-joulukuussa kahdet pikkujoulut, joihin yritysten henkilökunnat tai yksityiset henkilöt voivat osallistua ennakkovarauksella. Pikkujoulumenut ovat katettuina perjantaina 28.11 ja 12.12. Pikkujouluihin kuuluu Piian perinteinen joulupöytä noutopöydästä ja tanssit bändin tahdittamana. Juhlat jatkuvat kello 2:een saakka.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset