fbpx
Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Vaalipaneelissa tiukkoja kysymyksiä seurakuntavaaliehdokkaille – paneelit tänään ja huomenna Poltinahon seurakuntatalossa

Marraskuussa käydään seurakuntavaalit, joissa valitaan kirkkovaltuuston ja seurakuntaneuvoston jäsenet eli luottamushenkilöt.

He suunnittelevat, kehittävät ja ohjaavat seurakunnan toimintaa sekä päättävät monista keskeisistä seurakunnan/seurakuntayhtymän hallintoon ja talouteen liittyvistä asioista.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta järjestää kaksi vaalipaneelia helpottamaan oman ehdokkaan valinnassa.

Tiistaina 23.10. keskitytään kirkon auttamistyöhön sekä aikuisten ja ikäihmisten kysymyksiin. Keskiviikkona 24.10. paneelin teemana ovat lasten, nuorten ja opiskelijoiden kysymykset.

Kumpaankin paneeliin on kutsuttu yksi edustaja kustakin neljästä valitsijayhdistyksestä, jotka ovat Kokoava seurakunta – kokoomus ja sitoutumattomat, Seurakuntademarit, Seurakuntaväki ja Tulkaa kaikki. Yhdistykset itse päättävät panelistit.

Ehdokkaita haastattelee Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten tuore päätoimittaja Tuulia Viitanen.

Molemmat paneelit ovat Poltinahon seurakuntatalossa. Kello 18 alkavat paneelikeskustelut kestävät noin 45 minuuttia, minkä jälkeen on vielä mahdollisuus tavata paikalla olevia ehdokkaita seurakunnan tarjoamilla vaalikahveilla.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset