fbpx
Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Vaateketju New Yorker avaa Suomen suurimman liikkeensä syksyllä Goodmanissa

Kauppakeskus Goodmanin kävijämäärä on vakiintunut toissa vuoteen verrattuna, eikä myynnissäkään ole tapahtunut suurta muutosta. Kuva: Pekka Rautiainen
Kauppakeskus Goodmanin kävijämäärä on vakiintunut toissa vuoteen verrattuna, eikä myynnissäkään ole tapahtunut suurta muutosta. Kuva: Pekka Rautiainen

Kauppakeskus Goodmanin liiketarjonta täydentyy New Yorker -konseptilla.

Liike avaa uuden myymälänsä kauppakeskuksen pohjoispäätyyn, entisen Anttilan tiloihin. Liiketiloja tulee kahteen kerrokseen. Tämän jälkeen Anttilalta vapautuneet tilat on kokonaisuudessaan täytetty.

Kauppakeskuksen tiedotteen mukaan New Yorkerin tilojen rakentaminen alkaa välittömästi ja avausta on suunniteltu tulevalle syksylle.

Liikkeelle on varattu tilaa yhteensä 2 000 neliötä, ja siitä tulee suurin New Yorkerin liike Suomessa.

– Olemme todella iloisia saadessamme kansainvälisen tunnetun muotitoimijan myös Goodmaniin. Asiakkaamme ovat toivoneet useaan otteeseen New Yorkeria Goodmaniin ja olemme ylpeitä, että jälleen kerran olemme voineet täyttää odotukset, kauppakeskusjohtaja Eeva Jauro toteaa tiedotteessa.

Kauppakeskus Goodman avattiin lokakuussa 2014. Goodmanissa on noin 70 liikettä ja vuokrattavaa pinta-alaa 26 000 neliötä.

Vapaata liiketilaa Goodmanissa on lähinnä eteläpäädyssä. Jauron mukaan vapaana on myös muutama noin 60 neliön tila.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset