Kaupunkiuutiset

Valokuvakisan loppukilpailu käynnissä

Hämeenlinnassa on vietetty kuluvana vuonna Luonto ja vesi -teemavuotta. Teemavuoden lukuisien tapahtumien lisäksi koko vuoden on ollut käynnissä valokuvakisa.

Kisassa on ollut neljä osakilpailua vuodenaikojen mukaan: talvi, kevät, kesä ja syksy. Jokaiseen osakilpailuun on tullut 200–300 valokuvaa, joista tuomaristo on palkinnut 2–3 parasta kuvaa. Kaikkiaan kisaan osallistui 1051 valokuvaa kymmeniltä ja kymmeniltä eri valokuvaajilta.

Kaikki palkitut ja kunniamainitut kuvat osallistuvat loppukilpailuun. Voittajan valitsevat kuntalaisten äänestyksellä. Yleisöääniä eniten saaneen kuvan kuvannut saa palkinnoksi 300 euron lahjakortin valokuvausliikkeeseen.

Äänestäjien kesken arvotaan 5 kpl Pisaroita-luontokirjaa ja 5 kpl varavirtalähteitä, joilla voi esim. luontoretkillä ladata puhelimen akun.

Palkitut kuvat ovat esillä kaupungin nettisivuilla. Parasta kuvaa voi äänestää sivustolla olevan linkin kautta. Äänestä Luonto ja vesi -kisan suosikkikuvasi 12.1.2017 mennessä. Voittaja julkistetaan kaupungin syntymäpäivänä 19.1.2017.

Valokuvakisan kaikki kuvat ovat katsottavissa kaupungin Facebook-sivuilla.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Uusin Kaupunkiuutiset

26.9.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

28.9.2020