Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Vanajaveden Opistossa tuhatkunta kurssia – Ilmoittautuminen alkaa ensi viikon tiistaina ja keskiviikkona

Ilmoittautuminen alkaa ensi viikon tiistaina ja keskiviikkona.
Vanajaveden Opiston rehtori Outi Itäluoma, apulaisrehtori Kari Koski ja tiedottaja-koulutussuunnittelija Mikko Itävaara odottavat innolla uuden lukuvuoden alkamista. Kuva: Pekka Rautiainen
Vanajaveden Opiston rehtori Outi Itäluoma, apulaisrehtori Kari Koski ja tiedottaja-koulutussuunnittelija Mikko Itävaara odottavat innolla uuden lukuvuoden alkamista. Kuva: Pekka Rautiainen

Maanantaina 12. elokuuta pääsee ilmaiseksi kokeilemaan Vanajaveden Opiston (VOP) tulevan lukuvuoden liikunnan ja tanssin kursseja.

Tunnit alkavat puolen tunnin välein kello 15–20.30 sirkussalissa (Hattelmalantie 8, Ohratien puoleinen ovi).

 

VOP tarjoaa tänäkin lukuvuonna lähes tuhat kurssia aina harrastuksista opiskeluun.

Tarjolla on myös maksutonta koulutusta, kuten tietotekniikan peruskurssit, jotka rahoitetaan opetushallituksen hankerahalla. VOP toteuttaa ne yhteistyössä Hämeenlinnan seudun kirjastojen kanssa.

 

Uutta on myös mahdollisuus suorittaa lukion kielikursseja joko kokonaan tai osasuorituksina.

Tarjolla on myös esimerkiksi avoimen yliopiston kurssi Käsityötaide, muotoilu ja teknologia yhteistyössä Hämeen kesäyliopiston kanssa.

 

Syyskuussa VOP järjestää tekstiilien kierrätysmessut ja digimessut.

Elokuun 17. ja 18. päivinä VOP isännöi puhaltimiin keskittyviä VII Pillipäiviä.

 

Ilmoittautuminen alkaa: Liikunta-, tanssi- ja sirkuskursseille ti 13.8. netissä klo 17 (puhelimitse klo 17–19). Muille kursseille ke 14.8. netissä klo 17 (puhelimitse klo 17–19.). Ilmoittautuminen jatkuu koko lukuvuoden: www.opistopalvelut.fi/vanajavesi sekä (03) 621 2572. Kurssiopas löytyy VOP:n nettisivuilta. Niitä on jaettu myös koteihin. VOP on mukana tänä viikonloppuna Elomessuilla Verkatehtaalla.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset