fbpx
Kaupunkiuutiset

Vanajaveden uudet tukijat varmistuivat

Vanajavesikeskus esitteli tammikuun alkupuolella kahdeksan tähden tukijoukkonsa, jotka ovat vesien suojelu- ja parantamistyön pääyhteistyökumppaneita vuosina 2018–2021.

– Nämä Hämeen fiksuimmat firmat sitoutuivat Vanajaveden alueen lähivesien hoitoon ja koko seudun vetovoimaisuuden vahvistamiseen. Lämpimästi tervetuloa tekemään arvokasta ja hyödyllistä yhteistyötä, Vanajavesikeskuksen pääsihteeri Sanni Manninen Johansen sanoo.

Vanajavesikeskuksen pääyhteistyökumppanit vuosina 2018–2021 Kultakeskus Oy, Tervakoski Oy Delfort Group, Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK, Hämeenlinnan Osuusmeijeri, Etelä-Hämeen Osuuspankki, HS-Vesi, Koulutuskuntayhtymä Tavastia sekä Hämeen Sanomat.

 

Monet yhteistyökumppaneista ovat toimineet Vanajavesikeskuksen tukijoukoissa useita vuosia. Uusin yhteistyön tekijä on Kultakeskus Oy.

– Meille on mieluisaa päästä mukaan Vanajavesikeskuksen arvokkaaseen työhön. Hämeenlinnan seudulla on kaksi tärkeää houkuttelevuutta: sijainti ja luonto, Kultakeskuksen hallituksen puheenjohtaja Ilkka Ruohola toteaa.

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) on ollut pitkään mukana aktiivisessa vesiensuojelutyössä. Nyt HAMK on käynnistämässä vesitutkimusta ja tohtorikoulutusta yhdessä brasilialaisen ja tanskalaisen korkeakoulun kanssa.

– Yhteistyö Vanajavesisäätiön kanssa on meille erittäin tärkeää, HAMKin vararehtori Janne Salminen sanoo.

Hämeenlinnan Osuusmeijeri tavoittelee tänä vuonna ympäristösertifikaattia.

– Yhteistyö Vanajavesikeskuksen kanssa tukee jatkuvan parantamisen periaatettamme, Hämeenlinnan Osuusmeijerin laatu- ja ympäristöpäällikkö Anne Isokangas sanoo.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset