fbpx
Kaupunkiuutiset

Elokuvissa: Men in Black International - Väsähtänyttä seikkailua

Men in Black on aina suojellut maata universumin pohjasakalta, nyt uhkana on myyrä oman järjestön sisällä. Kuva: Giles Keyte Kuva: Giles Keyte
Men in Black on aina suojellut maata universumin pohjasakalta, nyt uhkana on myyrä oman järjestön sisällä. Kuva: Giles Keyte Kuva: Giles Keyte

Men in Black: International

Ohjaus F. Gary Gray

Rooleissa Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Rebecca Ferguson, Liam Neeson, Emma Thompson

 

Men in Black tuli tunnetuksi vuonna 1997 Will Smithin ja Tommy Lee Jonesin myötä. Aikaisempien MiB-leffojen juoniasetelma ja hahmot palaavat sarjan neljännessä elokuvassa. Katsoja siis tietää mitä tuleman pitää. Men in Black: International hiukan myös edellyttää edellisten leffojen tuntemusta.

Agentti M (Tessa Thompson) lähetetään kokelaaksi Lontooseen. Siellä hänen parikseen tulee ylimielinen agentti H (Chris Hemsworth). Heidän tehtävänsä on viihdyttää tärkeätä vierasta, joka saapuu ulkoavaruudesta. Tietenkin keikka menee pieleen. Yksi koukku elokuvassa on se, että kaikki on agentti M:lle uutta ja outoa. Tämä kuvio on jo aiemmin nähty Will Smithin esittämän hahmon kohdalla.

Vaikka Chris Hemsworth on komea, se ei riitä. Jotenkin katsoja jää kaipaamaan Will Smithin ja Tommy Lee Jonesin välistä sanailua. Vaikka nimensä “International” mukaisesti agenttikaksikkoa viedään ympäri maailmaa, meininki on väsähtäneempää ja juoni hölmömpi. Hauskoja hetkiäkin on, mutta silti lopputulos on epätasainen.

 

* *

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset