Kaupunkiuutiset

Verkatehdas tanssilattiaksi

Hämeenlinnalainen elektronisen musiikin tapahtuma Fabric Festival valtaa Verkatehtaan helmikuussa

Kulttuuri- ja kongressikeskus Verkatehdas muuttuu massiiviseksi tanssilattiaksi, kun elektroniseen musiikkiin painottunut Fabric Festival järjestetään lauantaina 25. helmikuuta 2017.

Tapahtuma kerää trance-musiikin esiintyjiä yhteen niin ulkomailta kuin Suomestakin. Ensimmäistä kertaa järjestettävän Fabric Festivalin isoimmat nimet ovat hollantilainen superlupaus Willem de Roo, sekä yksi tunnetuimmista kotimaisista trance-artisteista Tom Fall.

Näiden lisäksi lavalla nähdään muun muassa jo reilut toistakymmentä vuotta DJ:nä toiminut suomalainen D.N.A sekä Symon & Jay, joka on yksi lupaavimmista kotimaisista trance-kokoonpanoista.

– Tarkoituksena on esitellä yleisölle pitkän linjan artisteja, mutta erityisesti siinä samalla nuoria huippunimiä, jotka muutaman vuoden päästä ovat aivan ehdotonta kärkeä, tapahtumaa edustava Tuomas Nurminen kertoo.

Esimerkiksi ainoastaan 23-vuotias Willem de Roo on päässyt nauttimaan jo soittamisesta maailman tunnetuimmissa elektronisen musiikin tapahtumissa, kuten A State of Trance Festivalissa, Electronic Familyssä ja The Flying Dutchissa.

– Helsingissä järjestettävä Weekend Festival on tuonut elektronisen musiikin yhä vahvemmin suuren yleisön tietoon. Tämä on edesauttanut muiden tapahtumien järjestämistä ja nyt tarkoituksena on saada Hämeenlinna osaksi tätä kulttuuria. Verkatehtaan puitteet ja sijainti ovat Suomen ehdotonta kärkitasoa, joten siinä mielessä tapahtumapaikka oli helppo valinta, Nurminen jatkaa.

Liput ovat jo myynnissä Lippupalvelussa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset