fbpx
Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Verkatehtaan kahvila avautuu remontin jälkeen alkuvuodesta – Jatkossa elokuvalippuja voi ostaa uusista itsepalvelupisteistä

Uudistetun kahvilan toiminnasta vastaa BioRex-elokuvateatteri.
Verkatehtaan palveluaulassa sijaitsevan kahvilan toiminta jatkuu, kun BioRex avaa tilaan uudistetun kahvilan alkuvuodesta 2022. Tiloihin on tulossa myös kolme lippuautomaattia. Kuva: Heli Karttunen
Verkatehtaan palveluaulassa sijaitsevan kahvilan toiminta jatkuu alkuvuodesta 2022, kun BioRex avaa tilaan uudistetun kahvilan. Tiloihin on tulossa myös kolme lippuautomaattia. Kuva: Heli Karttunen

Verkatehtaan palveluaulassa sijaitsevan kahvilan toiminta jatkuu, kun BioRex avaa tilaan uudistetun kahvilan.

Tila remontoidaan tammikuussa, jonka jälkeen kahvila avaa ovensa arviolta helmikuussa 2022.

Onko avajaispäivä jo tiedossa, BioRex Cinemas Oy:n toimitusjohtaja Aku Jaakkola?

– Tarkkaa päivää en osaa vielä sanoa. Siihen menee vielä hetki. Kokemuksen perusteella suhtaudun aika varovasti aikatauluihin, sillä tavaroiden saatavuus täytyy ensin varmistaa, mutta alkuvuodesta on tarkoitus avata.

Uudistetun kahvilan toiminnasta vastaa jatkossa BioRex-elokuvateatteri.

Uudistuksessa elokuvateatterin lipunmyynti ja kahvila yhdistyvät toisiinsa, minkä on luvattu takaavan molempien asiakkaille entistä laajemmat ja kattavammat aukioloajat ja palvelut.

Elokuvateatterin lipunmyynnissä on ollut aika ajoin jonoa. Jos samalle tiskille tulee vielä kahvilan palvelut, miten varmistatte, että palvelu pelaa?

– Siihen liittyy useampi asia. Kahden viime vuoden aikana ihmiset ovat oppineet ostamaan liput ennakkoon. Tänne tuodaan myös itsepalvelupisteitä – mikä on uutta – ja myös miehityksen määrällä voidaan vaikuttaa asiointiin. Ensimmäiset neljä itsepalvelupistettä ovat nyt olleet koekäytössä Seinäjoen elokuvateatterissa, mutta ne ovat olleet siellä vasta kaksi viikkoa, joten käyttökokemuksista en osaa vielä sanoa. Hämeenlinnaan itsepalvelupisteitä tulee aluksi kolme. Tarvittaessa niitä on helppo lisätä.

Millä tavalla palvelut paranevat?

– Asiakkaille saadaan paljon enemmän tilaa käyttöön. Saamme myös kahvilatuotteet kiinteäksi osaksi palvelua, eli kahvilatuotteet ovat aina saatavilla, kun elokuvateatteri on auki.

Montako työntekijää uudistettu konsepti työllistää?

– Työntekijöitä on kymmenkunta ja samalla porukalla ainakin aloitetaan.

Verkatehtaan kahvila uudistuu

Verkatehtaan palveluaulaan avattiin vuonna 2018 noin 100-paikkainen kahvila. Koronaviruspandemian takia kahvila on ollut pitkään suljettuna.

Kahvila remontoidaan ja sen ulkoasua uudistetaan tammikuussa. Kahvila avautuu remontin jälkeen alkuvuodesta 2022.

Uudistetun kahvilan toiminnasta vastaa jatkossa BioRex-elokuvateatteri.

Uudistuksen myötä BioRexin lipunmyynti ja kahvila yhdistyvät toisiinsa. Toiminta kahvilassa jatkuu laajennetuilla aukioloajoilla ja palveluilla.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset