fbpx
Kaupunkiuutiset Janakkala

Janakkalan Viihdekuoro saa elämän soimaan juhlakonsertissa

Janakkalan Viihdekuro esittää lauluja 30-vuotisen matkan varrelta.

Yhtä hyvin kirkkoon kuin kapakkaankin soveltuva Janakkalan Viihdekuoro viettää 30-vuotisjuhlavuottaan. Monipuolisesta ohjelmistostaan tunnettu sekakuoro perustettiin syksyllä 1988.

Kuorossa on 32 laulajaa: 12 sopraanoa, 10 alttoa, 5 tenoria ja 5 bassoa. Taiteellisena johtajana on runsaat kahdeksan vuotta toiminut muusikko Ilona Ala-Leppilampi. Suurimman osan ohjelmistostaan kuoro esittää a cappella, ilman soitinsäestystä. Ala-Leppilampi on tuonut perinteisen kuoro-ohjelmiston rinnalle svengaavampaa ja viihteellisempää musiikkia.

 

Viihdekuoro piti juhlavuoden joulukonsertin Janakkalan Pyhän Laurin kirkossa joulukuussa 2018. Juhlavuosi huipentuu Elämän sain soimaan -juhlakonserttiin, joka pidetään ensi sunnuntaina Turengin koulun juhlasalissa.

Ohjelma alkaa valikoimalla kuoron historian ensimmäisten vuosikymmenten lauluja, kuten Pentin serenadi, Ramona, Nocturne sekä Päivänsäde ja menninkäinen.

Toisen puoliskon kappaleet ovat uudempaa ohjelmistoa, säveltäjinään muiden muassa Juice Leskinen, Kerkko Koskinen, Hector ja Jenni Vartiainen. Konsertin nimikkokappale, Elämän sain soimaan, on Aarno Ranisen käsialaa.

Janakkalan Viihdekuoro oli runsas viikko sitten mukana myös Sulasolin Hämeen piirin kuorokatselmuksessa. Esitys oli tuomareiden mielestä mukaansa tempaava, iloinen sekä hymyilevä.

Juhlakonsertissa kuoroa säestävät Lasse Suurkari kitarassa ja Kimmo Tapanainen pianossa. Kahvipuffetti, liput ovelta.

Janakkalan Viihdekuoron juhlakonsertti su 14.4. klo 15 Turengin koulussa (Koulutie 2).

 

 

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset