Kaupunkiuutiset

Vitsikästä menoa jenkkivahvistuksella

Tulevana perjantaina Komediapanimon lavalle nousevat koomikot Risto Koo Järvinen, Riku Sottinen ja Henrik Chezek.

Risto Koo Järvinen improaa yleisön kanssa paljon, joten jokainen keikka on taatusti erilainen. Risto Koon aiheita ovat mm. oranssi oranki, lohimedaljonki ja Usain Bolt. Risto Koo puhuu ihan mistä tahansa, mutta aina tilaisuuden luonteen huomioon ottaen. Joten varautukaa mihin tahansa.

Riku Sottinen on universumin hauskin Lieksasta kotoisin oleva koomikko. Riku on kuin kahvakuula, puoli tuntia päivässä riittää, sillä vatsalihakset eivät kestä enempää. Tämä hilpeän ilkikurinen koomikko on kuin Linnanmäen Vekkula, koskaan tiedä mitä nurkan takaa löytyy, mutta se saa yleisön nauramaan vedet silmissä.

Pohjois-Carolinasta kotoisin oleva Henric Chezek on tehnyt stand uppia nuoresta iästään huolimatta jo vuodesta 2009 lähtien. Hän on ollut muun muassa pääesiintyjänä Viron ammattilaisesityksissä, sekä esiintynyt ympäri pohjoismaiden ammattiklubeja. Henric on Suomen komediataivaan nouseva tähti ytimekkäin ja terävine vitseineen.

KomediaPanimo on hämeenlinnalainen stand up -klubi, jossa vierailevat Suomen eturivin ammattikoomikot. Vanhojen tuttujen lisäksi tänä syksynä mukana on myös hieman tuoreempia koomikoita. Klubit tuottaa Riku Suokas.

Illat ovat K-18 ja niissä on väliaika. Lippuja voi ostaa ennakkoon Linnan Krouvista tai Vasallista. Ovelta klo 19.30 alkaen.

Risto Koo Järvinen, Riku Sottinen ja Henrik Chezek KomediaPanimossa pe 21.11. klo 20 alkaen.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset