fbpx
Kaupunkiuutiset

Kulmilta kuultua: Voglia ja Parolan Rottinki perustivat pop upin – Raparperin kahvila avautui

Voglian ja Parolan rottingin yhteinen pop up-kauppa on avattu Reskan ja Sibeliuksenkadun kulmaan. Sari Reinikainen somistaa myymälää. Kuva: Esko Tuovinen
Voglian ja Parolan Rottingin yhteinen pop up -kauppa on avattu Reskan ja Sibeliuksenkadun kulmaan. Sari Reinikainen somistaa myymälää. Kuva: Esko Tuovinen

Voglia ja Parolan Rottinki ovat panneet hynttyyt yhteen joulukuun ajaksi.

Paikalliset yritykset perustivat pop up -myymälän Raatihuoneen ja Sibeliuksen kadun kulmaan entisiin My Miloun tiloihin.

Myymälä on auki koko joulukuussa lähes joka päivä. Voglia on Lammilta ja Parolan Rottinki nimensä mukaisesti Hattulasta.

Ranjith Kumar Prabhakaran eli tuttavallisemmin Ranji on tyytyväinen uusiin tiloihin Rengon Teboilin kyljessä.

Raparperin avajaiset

Cafe Raparperi Renko vietti avajaisiaan maanantaina. Raparperi siirtyi uuteen paikkaan Rengon Teboilin kylkeen Käräjämäentie 2:een.

Raparperista löytyy myös postipalvelu. Arkisin tarjoillaan kotiruokalounasta ja kuuluisia Raparperin munkkeja ja leivonnaisia.

Eräs Teatteri virittäytymässä Aivastus-esitykseensä. Eturivissä Virpi Peltovuori (vas.), Anne Mäkivirta, Aarne Kauranen ja Riitta Hietanen.

Eräs Teatteri sai lahjastipendin

Hämeenlinnan Teatterikerhon puheenjohtaja Aarne Kauranen ja sihteeri Anne Mäkivirta kävivät viime viikonloppuna onnittelemassa ja kiittämässä 20-vuotiasta Eräs Teatteria menestyksekkäästä teatteritoiminnasta Hämeenlinnassa.

Viemisinä heillä oli 1000 euron lahjastipendi.

Eräs Teatterin puheenjohtaja Virpi Peltovuori oli ilahtunut teatterin saamasta tuesta ja tunnustuksesta. Peltovuoren mukaan stipendi tulee tosi tarpeeseen, sillä uuden ensi-illan valmistelu tulevalle keväälle on käynnistymässä.

Leijonilta apua perheille

Lions Club Hämeenlinna / Aulanko ry järjesti S-market Idänpäässä 20.11. ja 21.11. tuotekeräyksen yhteistyössä S-market Idänpään ja Uppsala-talon perhekeskuksen kanssa teemalla Auta lasta – auta perhettä!

Järjestäjät saivat keräyksestä paljon positiivista palautetta. Lions Club kiittää erityisesti keräykseen osallistuneita asiakkaita, sekä S-market Idänpään ja Uppsala-talon perhekeskuksen henkilöstöä.

Uppsala-talon perhekeskus toimittaa tuotteet Hämeenlinnan seudun apua tarvitseville perheille.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset