Kaupunkiuutiset

VR:n johdolle voi antaa palautetta

Hämeenlinnan asemalla on huomenna torstaina mahdollisuus antaa palautetta sekä kysyä junaliikenteestä ja paikallisista aikatauluista suoraan VR:n johdolta. VR:n järjestämä yleisötapahtuma on ensimmäinen VR:n toimiin Hämeenlinnassa liittyvä kansalaistilaisuus.

– Toivottavasti ihmiset menevät paikalle. Me haluamme silti järjestää isomman kansalaistilaisuuden, jossa kaikilla seudun asukkailla on mahdollisuus puhua junaliikenteessä VR:n johdon ja muiden päättäjien kanssa, Hämeen liiton johtaja Anna-Mari Ahonen sanoo.

Jo viikkoja sitten lähetettyyn paneelikutsuun VR:n johdolta ei ole saatu vahvistusta ”aikataulusyiden” vuoksi. Tilaisuus järjestetään Verkatehtaalla, kunhan VR:n johto saa sopimaan omat aikataulunsa yhteen.

Hämeenlinnan seudun asukkaita on ärsyttänyt tavattomasti yhtiön viime aikojen aikatauluratkaisut. Lupauksia paremmasta ei ole saatu.

VR järjestää siis torstaina rautatieasemalla yleisötilaisuuden, joka päättyy Hämeenlinnan kaupunginhallituksen puheenjohtajapuheenjohtaja Sari Raution sekä matkustajaliikenteen johtaja Maisa Romanaisen keskusteluun. Keskustelun vetää Katriina Kortesuo.

Tilaisuuden yleisö voi antaa palautetta paikalla oleville VR:n edustajille. Romanaisen lisäksi yleisötilaisuuteen osallistuvat ainakin kaukoliikenteen suunnittelujohtaja Antti Tuominen sekä yhteiskuntasuhde- ja ympäristöjohtaja Otto Lehtipuu.

Tapahtuma alkaa kello 15. Raution ja Romanaisen keskustelu käynnistyy kello 17.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset