Kaupunkiuutiset

Wäinö-kuppila aloittaa Reskalla

Restamax Oyj avaa lokakuun aikana kävelykatu Reskalla Wäinö-pubin syksyllä toimintansa lopettaneen ravintola Wanhan Pankin tiloissa. Restamaxilla oli jo takavuosina samassa kiinteistössä ravintolatoimintaa.

– Uusi kuppila-konseptimme sopii erinomaisesti Reskan liikepaikalle, linjajohtaja Rauli Kamppinen sanoo yrityksen paluusta Hämeenlinnan ydinkeskustaan.

Avattavan ravintolan toiminta-ajatus perustuu monipuoliseen pubiohjelmaan, muun muassa tietovisoihin, seurapeleihin, karaokeen, biljardiin ja vastaaviin ajanvietteisiin.

– Pärjäämme hyvällä palvelulla ja edullisella hintatasolla, linjajohtaja Kamppinen vakuuttaa.

Wäinö-nimellä avattavaan pubiin ei tule ruokatarjoilua, mutta yrityksen suunnitelmissa on hyödyntää alakerran kabinetteja yksityistilaisuuksiin, joihin tarjoilu hoidetaan ulkopuolisen cateringpalvelun kautta.

– Yhteistyökumppanin etsintä on käynnissä, Kamppinen kertoo.

Kuppilan aukioloaikoja ei ole vielä lyöty lopullisesti lukkoon, mutta pubeille tyypillisesti aukioloajat ovat Kamppisen mukaan ”pitkät”.

Ravintolatiloissa tehdään vielä pintaremonttia ennen avaamista. Lopullinen avaamisajankohta ratkeaa viranomaislupamenettelyn valmistuttua.

Pubi työllistää kolmesta viiteen työntekijää. Ravintolapäällikkönä aloittaa Roni Kainulainen.

Restamax on yksi Suomen suurimmista ravintola-alan konserneista. Yrityksellä on omistuksessa 120 ruoka- ja viihderavintolaa ympäri Suomen.

Vuonna 1996 perustettu Restamax on koko historiansa ajan kasvanut voimakkaasti sekä strategisten yritysostojen kautta että orgaanisen kasvun avulla.

Vuonna 2013 yhtiö listautui Helsingin pörssiin ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan yhtiönä. Ravintolatoiminnan lisäksi Restamax tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset