fbpx
Kaupunkiuutiset

Wanha Pankki palaa entisille juurilleen

Ravintola Wanha Pankki palaa palvelutarjonnassaan omistajavaihdoksen myötä vuosia sitten käytössä olleeseen toimintamalliin – lounastarjoilu, ála carte -ruokailu, iltaravintola sekä alakerran kabinetit ruokailijoille ja ryhmille palaavat palvelutarjontaan perjantain avajaisten myötä.

Ravintolan uusi omistaja on hämeenlinnalainen Resta Invest Oy, joka osti ravintolatoiminnot muutamia vuosia tilaa hallinnoineelta tamperelaiselta Restamax Oyj:ltä. Resta Invest omistaa Hämeenlinnassa myös Linnaravintola Brahen, ravintola Fresnon ja The King´s Pubin.

– Haluamme palvella monipuolisesti kaikkia asiakasryhmiä, joten laajennamme tarjontaa viimeaikaisesta. Keittiön palvelutasoon ja laatuun kiinnitetään jälleen erityistä huomiota, Resta Investin toimitusjohtaja Outi Mertamo kertoo.

Keittiöpalvelujen kehittämisestä seuraa myös uuden henkilökunnan rekrytointia.

Ravintolan keittiö palvelee asiakkaita pääsääntöisesti puolille öin, mutta pubiannoksia on keittiöpäällikkö Arto Korhosen mukaan tarjolla myös aamun varhaisiin tunteihin.

– Pubiin tulevat katsottavaksi sporttikanavat, täällä näkyvät tv-ruudulta myös HPK:n ottelut. Jatkossa järjestämme yhteistyössä Huskiesin kanssa sunnuntai-iltaisen amerikkalaisen jalkapallon teemailtoja, kun USA:n NFL-liiga pyörii taas täysillä, ravintolatoimenjohtaja Miika Mertamo kertoo ohjelmatarjonnasta.

– Yhteistyökumppanimme ovat jatkossa muutenkin tärkeässä roolissa ohjelmatarjontaa kehitettäessä, Miika Nortamo sanoo.

Ravintolan ulkoinen ilme kävelykatu Reskalle uusiutuu, mutta sisätiloissa ei tehdä ainakaan tässä vaiheessa muutoksia, sillä edellinen omistaja remontoi ravintolasalin vasta viime toukokuussa.

Wanha Pankki on avoinna joka päivä kello 11 alkaen. Sunnuntaista tiistaihin ovet ovat avoinna 23:een, keskiviikkoisin ja torstain 02:een ja perjantaisin sekä lauantaisin kello 04:ään.

Ravintola Wanhan Pankin avajaiset perjantaina 25. syyskuuta kello 16, Raatihuoneenkatu 10.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset