Kaupunkiuutiset Janakkala

Yhteislaulumaratonin etkot Turengissa

Kultainen laulukirja.

Turengin Wanhalla asemalla järjestetään ensi tiistaina Kultaisen laulukirjan yhteislaulumaratonin etkot.

Tapahtuman ideana on kannustaa mukaan Kultaisen laulukirjan yhteislaulumaratoniin, joka järjestetään Hämeenlinnan Raatihuoneessa 12.–13. lokakuuta, ja jossa lauantaista klo 12 alkaen lauletaan kannesta kanteen Kultainen laulukirja, joka sisältää 400 suomalaisille tuttua laulua.

Koska yhteislaulumaratonin idea on herättänyt runsaasti mielenkiintoa Hämeenlinnan seudun alueella ja alueen ulkopuolella, päätti Sibelius-seura ryhtyä levittämään yhteislaulun ilosanomaa ympäri maakuntaa järjestämällä Kultaisen laulukirjan yhteislaulumaratonin etkoja.

Janakkalassa etkot lauletaan Turengin asemalla, sään salliessa terassilla. Sibelius-seuralta saapuu paikalle säestäjä ja pieni esilaulajaryhmä. He tuovat mukanaan myös runsaasti Kultaisia laulukirjoja, niin lainattavaksi kuin myyntiinkin (20€ kpl). Tapahtumassa lauletaan yleisön valitsemia lauluja.

Etkot järjestää Hämeenlinnan Sibelius-seura, Turengin Wanha asema ja Janakkalan kunta. Etkojen tarkoitus on tuottaa hyvää mieltä ja rohkaista kaikkia, laulutaitoon katsomatta, harrastamaan yhdessä laulamista sekä avata musiikin merkitystä kaikille teemalla ”Muisti, musiikki ja muistaminen!”.

Kultaisen laulukirjan yhteislaulumaratonin etkot Turengin Wanhalla asemalla, Asematie 6, Turenki, tiistaina 20.8. klo 18. Vapaa pääsy, kesto noin 1,5–2 tuntia.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset