fbpx
Kaupunkiuutiset

Kulmilta kuulutua: Yhteisöllisyys pitää liikkeellä Lions Club Lammin

LASB:n liigapelissä järjestystä valvoivat LC Lammin klubilaiset Jere Rauhala (vas.) ja Erkki J. Vilén, Pekka Lampinen LC Tuuloksesta sekä LC Lammin jäsenet Mikko Reitti ja Kari Kääriä. Kuva: Muu
LASB:n liigapelissä järjestystä valvoivat LC Lammin klubilaiset Jere Rauhala (vas.) ja Erkki J. Vilén, Pekka Lampinen LC Tuuloksesta sekä LC Lammin jäsenet Mikko Reitti ja Kari Kääriä.

Lauantai 16.11. oli LC Lammille yksi vuoden vilkkaimmista päivistä. Erilaiset yhteisölliset toimet veivät jäseniä puuhasta toiseen pitkin päivää. Samalle päivälle sattuivat Lammin hautausmaan havujen lisäkeräys, valtatie 12:n varteen hankittujen bussikatosten kiitostaulujen kiinnitys ja LASB:n salibandyjoukkueen liigapelin järjestyksenvalvonta.

Yhteisöllisyys huipentuu klubin järjestämään Joulun Hengessä -kirkkokonserttiin Lammin kirkossa 1.12.

Jouluaattona kello 11 klubin jäsenet kokoontuvat Lammin hautausmaalle laittamaan kynttilät kaikille sankarihaudoille.

– Paikallisin voimin ja paikallisin teoin voidaan parantaa, kehittää, edistää ja ylläpitää yhteisöllisyyttä ja se tunnetta. Tämä on myös koko leijonajärjestön tavoitteen mukaista, leijonapresidentti Kari Kääriä kertoo.

 

Jaana Puolakka (oik.) ojensi lahjoituksen Anne Tolvaselle yhdistyksen tiloissa järjestetyssä lämminhenkisessä tilaisuudessa. Kuva: Jenna Puolakka

Kaurialan Ärrä lahjoitti 1000 euroa paikalliselle Hope ry:lle

Kaurialan Ärrä lahjoitti paikalliselle Hope ry Hämeenlinnalle 1000 euroa. R-kioskikauppiaat Jaana ja Jenna Puolakka luovuttivat lahjoituksen Hopen edustajalle Anne Tolvaselle yhdistyksen tiloissa rautatieasemalla keskiviikkona 20.11.

Ärrä tekee hyvää paikallisesti -kampanjassa kahden kuukauden välein kahdeksan eniten ostotiheyttä kasvattanutta R-kioskia saa tehdä 1000 euron lahjoituksen valitsemalleen yleishyödylliselle kohteelle. Tällä kertaa R-kioski Kauriala oli yksi kahdeksan parhaan joukkoon yltäneistä.

– Valitsimme kohteeksi Hopen, koska se toimii lapsiperheiden hyväksi ja lasten hyvinvointi on sydäntämme lähellä, R-kioski Kaurialan kauppias Jaana Puolakka kertoo.

 

Hämeenlinnalle tunnustusta Lastenmusiikilta

Hämeenlinnan Verkatehtaalla Vanaja-salissa vietettiin tiistaina 19. marraskuuta valtakunnallisen lastenmusiikkipäivän Jellonagaalaa. Jo gaalapäivän aamuna järjestetyssä seminaarissa Lastenmusiikki ry myönsi Hämeenlinnalle Lastenmusiikkipääkaupunki 2020 -tunnustuksen.

Vuodeksi kerrallaan myöntämällään tunnustuksella yhdistys haluaa kannustaa kyseistä kuntaa jatkamaan lastenmusiikkimyönteisellä tiellä myös tulevina vuosina. Tunnustuksen otti vastaan apulaiskaupunginjohtaja Juha Isosuo, joka kiitospuheessaan kertoi, että Hämeenlinnan kaupungille ovat tärkeitä nimenomaan lapset, musiikki ja kulttuuri.

Lastenmusiikkipäivän suojelijana toimii Tasavallan presidentin puoliso Jenni Haukio.
Hämeenlinnan kaupunki toimii myös vuoden 2019 lastenmusiikkipäivän yhteistyökumppanina yhdessä Konserttikeskuksen, Muusikkojen liiton ja Musiikintekijät ry:n kanssa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset