Kaupunkiuutiset

Yleisöluento kotitapaturmien ehkäisystä

Hämeenlinnan nivelpiiri on Suomen Nivelyhdistyksen vertaisryhmä nivelrikkoisille ja muille nivelongelmien kanssa eläville. Se on yksi noin 50:stä eri puolilla Suomea toimivista nivelpiireistä ja on toiminut jo noin 7 vuotta.

Nivelrikko aiheuttaa elämänlaadun ja toimintakyvyn heikkenemistä sadoilla tuhansilla eri-ikäisillä suomalaisilla ja on yleisin syy tekonivelleikkauksiin.

Suomen Nivelyhdistys edistää nivelrikkoisten ihmisten mahdollisuuksia tulla toimeen sairautensa kanssa. Yksi tärkeä tuen muoto ovat vertaistuki- ja liikuntaryhmät, jotka toimivat vapaaehtoisten vertaisohjaajien voimin eri puolilla maata.

Hämeenlinnan nivelpiiri tarvitsee uusia vertaisohjaajia, jotta toiminta voisi jatkua. Asiasta kiinnostuneita toivotetaan tervetulleiksi Hämeenlinnan nivelpiirin kokoontumiseen ja kaikille avoimelle yleisöluennolle torstaina 19.1. klo 17–19.

Tilaisuus järjestetään Kumppanuustalon tilassa 106, osoitteessa Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

Tilaisuuden aluksi Suomen Nivelyhdistyksen aluesuunnittelija Rauni Janhunen luennoi aiheesta Kotitapaturmat ja niiden ehkäisy. Luennon jälkeen keskustellaan Hämeenlinnan nivelpiirin jatkamismahdollisuuksista. Ohjaajatiimiin voi tulla joko yksin tai yhdessä vaikkapa ystävän tai puolison kanssa.

Lisätietoja: www.nivel.fi.

Avoin yleisöluento Kumppanuustalon tilassa 106, Kirjastokatu 1, to 19.1. klo 17–19.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset