Kaupunkiuutiset

Yleisurheilukoulu tuo kesään liikettä ja virtaa

Janakkalan Jana yleisurheilu järjestää jälleen kesäyleisurheilukouluja Janakkalan lisäksi myös Hattulassa. Parolan yleisurheilukoulut järjestetään yhteistyössä Hattulan kunnan kanssa.

Kesäyleisurheilukoulujen toiminta sopii kaikille lapsille ja nuorille, jotka haluavat liikettä ja virtaa kesälomaansa. Yleisurheilukoulun ohjatun toiminnan avulla saa myös potkua liikunnalliseen elämäntapaan.

– Pienempien ryhmät ovat jo liki täynnä. 10–12-vuotiaat olisivat erityisen tervetulleita mukaan, sillä tuossa iässä luonnollinen liikkuminen saattaa vähentyä. Lapsilla ja nuorilla liikunnan hyöty näkyy nopeasti, joten kesän aikana monella myös kunto kohoaa, Janan nuorisopäällikkö Jukka Peltonen kertoo.

Parolassa tarjolla on ryhmät 5–6-, 7–9- ja 10–12-vuotiaille viikoilla 25–32. Ryhmät kokoontuvat maanantaisin ja keskiviikkoisin päiväaikaan Parolan urheilukentällä.

Janakkalan ryhmät toimivat viikoilla 23–30 eli mukaan pääsee heti kesäkuun alusta. Turengin Liinalammella on tarjolla ryhmät 5–6-, 7–9- ja 10–12-vuotiaille tiistaisin ja torstaisin. Leppäkoskella on tarjolla ryhmä 7–9-vuotiaille. Ryhmä treenaa Kisalan kentällä maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 15–16.

Tervakoskella on myös tarjolla ryhmät 5–6-, 7–9- ja 10–12-vuotiaille. Ryhmät treenaavat tiistai- ja torstai-iltaisin Tervakosken yleisurheilukentällä.

5–12-vuotiaiden yleisurheilukoulujen hintaan sisältyy 16 ohjattua harjoitusta, Jana-tuote, osallistumisoikeus Puuhamaa-cupin osakilpailuihin, yleisurheilulisenssi sekä Janan jäsenmaksu. Lisätietoja ja ilmoittautuminen nettisivujen www.janakkalanjana.info lomakkeella. Janakkalan ryhmien ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 24.5. ja Parolan ryhmien perjantaina 5. kesäkuuta.

Janakkalan Janan kesäyleisurheilukoulussa pääsee urheilemaan jälleen myös Leppäkosken Kisalan kentälle. Yleisurheilukouluja on tarjolla myös Tervakoskella, Turengissa ja Parolassa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset