fbpx
Kaupunkiuutiset

Yritysten Facebook

Hämeenlinnalaisille yrityksille on verkkoon avattu Omani.fi -sivusto tiettävästi ensimmäinen Suomessa kuntakohtaisesti rakennettu yritysten palvelusivusto. Sivustolle on vapaa pääsy kaikilla, myös muiden kuntien toimijoilla.

Omani-sivuston tavoitteena on tarjota tie hyvin matalan kynnyksen verkostoitumiseen, uutisten ja tapahtumien läpikäymiseen ja ajankohtaisista aiheista keskusteluun. Sivustolle on omat paikkansa muun muassa yritysten omille sivuille, erilaisille koulutusmateriaaleille, tapahtumille ja keskusteluille.

– Tämä on kuin Facebook tai Linkedin. Yritykset pääsevät tätä kautta yhteyksiin myös toimialarajojen ylitse. Tässä tulee väkisin yhdessä tekemisen meininkiä, jota erityisesti nyt kaipaamme, Linnan Kehityksen yritys- ja kaupunkikehityksen johtaja Tomi Virtanen sanoo.

Sivuston ylläpidosta vastaa Linnan Kehitys. Sivujen moderointi kuuluu myös Linnan Kehitykselle.

– En usko, että tällaisella sivustolla tarvitaan kovin tiukkaa valvontaa, sillä kaikki joutuvat rekisteröitymään. Kun tämä on tarkoitettu erityisesti yritykselle, keskustelukin pysynee asiallisena, sanoo sivuston kehitystyötä vetänyt markkinointisuunnittelija Mirva Lemmetty.

– Yksi keskeisimmistä Linnan Kehityksen toiminnallisista tavoitteista Hämeenlinnan elinvoiman vahvistamiseksi on sähköisten palvelujen kehittäminen, Lemmetty jatkaa.

Palvelun tavoitteena on luoda hämeenlinnalaisista yrityksistä ja sidosryhmistä entistä tiiviimpi yhteisö. Sivusto on samalla ennakoivan tiedon paikka esimerkiksi matkailualaan liittyville yrityksille, jotka pääsevät seuraamaan sivuston kautta esimerkiksi tulevia suurtapahtumia.

– Toiveena on, että sivustolle kertyisi tietoa kaikista tapahtumista, jotka vaikuttavat eri alojen yrittäjiin. Se vaikuttaa myös tapahtumajärjestäjiin, jotka pysyvät tätä kautta suunnittelemaan tapahtuman päivämääriä ja tilavarauksia. Kalenterissa julkaisu auttaa minimoimaan päällekkäisiä, samaa kohderyhmää tavoittelevia, tapahtumia, Linnan Kehityksen markkinointijohtaja Kati Tiitola huomauttaa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset