Pääsiäinen

Hyvää pääsiäistä kaikille tasapuolisesti!!. Onhan kaikki muistaneet ostaa lammasta ja tulppaanit pöytään, muuten ei pääsiäinen tule!. Kauppapuutarhaliiton arvion mukaan myynnin arvo on noin 40 miljoonaa euroa Narsisseissa. 2008 käynnistetty lammasstrategia alkaa tuottaa tulosta, pelkästään Helsinkiläisen liha-alan yrityksessä Reinin lihassa leikataan vuodessa noin 9000 kotimaisen karitsan ruhoa.

Meillä ei olla hurahdettu markkinatalous hullutukseen, tulppaanit ovat alkaneet jo vihertää talonnurkalla, niin ovat tehneet jo 18 vuotta, kauanko lie vielä nousevat?.

Karitsan paistiin hurahdettiin viime pääsiäisenä, todeten lihan maun olleen suussamme epämielyttävä ja sitkas.
Vaihtoehtoisesti kävimme pääsiäisen kunniaksi ulkoilemassa alajärvellä, missä vietimme lämpimän hetken kodassa, liekkien lämmössä paistaen ehtaa makkaraa, kyytipoikana raikasta vettä.

Eilen vierailin kaupan tiskin toisella puolen, en voi muuta todeta kuin että, tämä markkina hullutus on todellakin sekoittanut ihmisten päät, kuhina oli päätä huumaava.
Mitä kauppa keksii seuraavaksi markkinavaltikseen, lisätäkseen kulutusjuhlaamme, mistä on itse olennainen tyystin pois, sillä kuka ajattelee jumalallisuutta ja jeesusta.

Vain kirjautunut käyttäjä voi kommentoida uutisia.
Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, ole ystävällinen ja ota yhteys tilaajapalveluun 03 6151 300.

Riihimäki -Suomen virallinen Pääsiäiskaupunki jo 20 kerran toitottaa myös kevätsanomaa kaikille tasapuolisesti.Jaksetaan toistemme kanssa edelleen !