Digilehden muutos susi

Hämeen Sanomien digilehti uudistui joulukuussa 2017. Olen tilannut jo vuosia pelkästään digiversiota, koska haja-asutusalueilla paperilehdet saapuvat vasta postin mukaan iltapäivällä. Olen pettynyt digiuudistukseen. Lehden sivut avautuvat hitaasti yksi kerrallaan ja lehteä ei enää voi ladata esimerkiksi tabletille. Ladattua lehteä pystyi ennen lukemaan siellä, missä nettiyhteys oli heikko tai kielletty, kuten bussissa ja lentokoneessa. Nyt lehden lukeminen vaatii jatkuvan nettiyhteyden.

Hämeen Sanomien digiversio on todella kallis ja siksi luulisi sen olevan myös käyttäjäystävällinen. Uudistus on siltä osin mennyt huonompaan suuntaan. Tilaamme myös Helsingin Sanomien digilehteä, joka on parantunut uudistuksissa ja on myös olennaisesti halvempi. Hesarin digilehteä on ilo lukea ja sen voi ladata laitteelle myöhemmin luettavaksi.

Hämeen Sanomien tulisi palata entiseen versioon tai otettava mallia Hesarin toimivuudesta. Varmaan sama ongelma on tullut esiin muillakin ja siksi toivon keskustelua asiasta.

Hämeen Sanomien tilaaja jo vuosikymmenien takaa

Vain kirjautunut käyttäjä voi kommentoida uutisia.
Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, ole ystävällinen ja ota yhteys tilaajapalveluun 03 6151 300.

Huomenta ja kiitos palautteesta. Tällä hetkellä ei tosiaan ole mahdollista ladata näköislehteä offline-tilaan omalle laitteelle, mutta järjestelmätoimittaja on luvannut rakentaa kyseisen ominaisuuden, joten siihen on tulossa muutos.

Ongelmat johtunevat siitä, että Hämeen Sanomat ei jostain syystä päivitä enää Microsoft -versiota, joka toimi erittäin hyvin. Lehden hinta on kuitenkin sama ja nousee säännöllisesti. Ei muuta kuin puhelinostoksille?