fbpx
Kiekko

Antti Pennaselle vuoden jatkosopimus HPK:n päävalmentajana – "Olemme tehneet urheilupuolella oikeita asioita"

KUVA: Pekka Rautiainen

HPK on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Antti Pennasen kanssa. Näin ollen Pennanen vastaa HPK:n 90-vuotisjuhlakauden valmennuksesta kaudella 2019-2020.

– Antti Pennasella ja hänen tiimillään on vahvoja näyttöjä pelaajien kehittämisestä ja Antin merkitys HPK:n kiinnostavuudessa on tärkeä. Pelaajien kehitystyö tuo tällä kaudella vahvan tuen taloudellisesti, kun neljän pelaajan NHL-korvauksia tulee HPK:lle. Hyvänä esimerkkinä on myös omien junioreiden toteutunut nousu liigajoukkueeseen strategisen valinnan mukaisesti, kommentoi HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen seuran tiedotteessa.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kertoo, että päätös oli pian keskustelujen jälkeen selvä.

– Halusimme päävalmentajan, joka on valmis toteuttamaan pitkän tähtäimen suunnitelmaa HPK:ssa. Antti sopii tähän täydellisesti ja hän on jo osoittanut sen meille. Pelaajien kehitystyö on tärkeää ja samalla HPK haluaa myös pärjätä niin tässä hetkessä kuin tulevaisuudessa. Käytyäni Antin kanssa keskusteluja päätöksemme oli selvä, haluamme pitää nykyisestä päävalmentajasta kiinni, kertoo Toivola.

Päävalmentajan mukaan päätös jatkaa HPK:ssa oli helppo.

– Alkuperäisen suunnitelman mukaisesti mennään, tarkoituksena olikin valmentaa HPK:ssa 3-5 vuotta. Tiesimme, että kehittyminen vie aikaa ensimmäiset kaudet ja vieläkin on tietysti tehtävää. Olemme tehneet kuitenkin urheilupuolella oikeita asioita kehittymisen kannalta. Jatkan tätä työtä mielelläni, kommentoi Antti Pennanen.

Tiedotteessa kerrotaan lisäksi, että HPK:n muun valmennuksen sopimusasiat ratkeavat viimeistään tammikuussa.

Laajempi artikkeli ja analyysi Pennasen jatkosopimuksesta tulossa myöhemmin Hämeen Sanomien verkkosivuille.

 

 

Menot