fbpx
Kiekko

Edes ykkösvahdin loukkaantuminen ei ole horjuttanut HPK:ta – Sihvonen: "Pelin kehittämisen kilpajuoksussa on onnistuttu todella hyvin"

Kiekkokiuas pohtii, mikä on syy HPK:n vahvalle alkukaudelle ja nykyvireelle.

 

HPK on pelannut tällä kaudella vahvasti ja kamppailee kynsin hampain sijoituksista kuuden parhaan joukossa.

Kiekkokiuas-studiossa jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen nostaa esiin Antti Pennasen johtaman valmennustiimin tekemän työn.

– Tämä on ollut pelin kehittämisen kausi. Ja tässä kilpajuoksussa Antti Pennanen esikuntineen ja pelaajiensa kanssa on onnistunut todella hyvin. HPK on mielestäni paremmassa lyönnissä kuin Pennasen ensimmäisellä kaudella jota pidettiin erittäin onnistuneena, Sihvonen sanoo.

HPK ei ole jäänyt huojumaan köysiin, vaikka ykkösvahti Emil Larmin loukkaantumisen ajateltiin olevan kova isku puun takaa leukaperiin pahimpaan mahdolliseen saumaan.

– Kahta suuremmalla syyllä pelin kehitys on noussut arvoon. Larmi on ajoittain pitänyt pystyssä HPK:ta, mutta nyt ei ole tarvittu edes maagista maalivahtipeliä. Peli näyttää nyt siltä, että HPK:lla on mahdollisuus olla hienosti kuuden sakissa. Se antaa hyvän lähtökohdan kauden loppua kohden, Sihvonen sanoo.

Sihvonen kaivaa studiossa myös taktiikkataulunsa esiin osoittaakseen konkreettisesti mikä HPK:n pelissä rullaa. Hyppää kyytiin!

Menot