Kiekko

HPK palkkaamassa urheilujohtajaa? – "Kun Harri Lintumäki ennustaa jotain, se tuppaa toteutumaan"

Vappupäivänä pyöreitä täyttänyt Harri Lintumäki myönsi 70-vuotisjuhlahaastattelun Hämeen Sanomille, jossa hän puhui mm. HPK:n ympärillä pyörineestä kuumasta perunasta mahdollisen urheilutoimenjohtajan palkkaamisesta.

Urheilujohtajan palkkaamista ennustaneen Lintumäen puheenvuoro ei juuri jättänyt tulkinnoille tilaa.

– HPK Liiga oy:llä on pian ylimääräinen yhtiökokous, jossa valitaan hallitus. Veikkaan, että uusi hallitus pohtii tätä asiaa. Toimitusjohtajalla ei ole aikaa hoitaa yhtiön taloutta ja liiketoimintaa ja samaan aikaan johtaa urheilutointa sekä joukkueen rakentamista, Lintumäki totesi.

Kiekkokiukaan Petteri Sihvonen sanoo, että on tervetullutta että HPK:n kurssia oikaistaan nyt monin eri tavoin.

– Se, mikä tuossa on oireellista, että toimitusjohtaja Antti Toivanen ei ole itse huomannut työnsä ytimessä, että hänestä ei ole niin moneksi kuin ehkä HPK nyt tarvitsisi. Nyt kokenut Lintumäki näkee sen, mikä täällä on nähty, että HPK tarvitsee urheilujohtajan, Sihvonen sanoo.

– Täytyy muistaa, että kun Lintumäki jotain ennustaa, se yleensä tuppaa toteutumaan. Lintumäki on HPK ry:n kunniapuheenjohtaja ja tätä taustaa vasten näyttäisi siltä, että jollain aikajänteellä päädytään siihen ratkaisuun, että urheilujohtaja hommataan HPK:hon.

Mitä mieltä Sihvonen oli HPK:n kickoff-tapahtuman annista? Miltä HPK:n kilpailukyky vaikuttaa materiaalinsa puitteissa tällä haavaa?

Siihen Kiekkokiuas vastaa tuoreimmassa studiolähetyksessään.