Kiekko

HPK-perheen sisällä kiehuu monella rintamalla – "Asiat eivät ole kunnossa"

HPK-jääkiekkoperheen sisältä on tihkunut monenlaisia uusia uutisia. Hallituksen puheenjohtajat ovat lähteneet niin liigayhtiön kuin juniorijääkiekon puolelta. Lisäksi, kuten Hämeen Sanomat on uutisoinut, vaihtavat juniorilätkäpuolelta Matti Tiilikainen ja maalivahtivalmentaja Valtteri Salo maisemaa Saksaan ja liigayhtiön hallitus vaihtuu. Myös naisten jääkiekon tilanne on herättänyt pulinaa.

Tilanne HPK:ssa on vähintäänkin sekava.

– 2017-18 -kausi on mennyt totaalisen pieleen HPK:lta. Sitä on analysoitu paljon miksi liigayhtiön puolelta, mutta kun junioripuolenkin asiat alkavat mennä pieleen, se alkaa olla kestämätöntä, koska siihen sotkeutuvat lapset ja nuoret. Asiat eivät ole kunnossa. Jos joku muuta väittää, ei puhu totta, jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen sanoo.

Mitä mieltä Kiekkokiuas on HPK:n päävalmentaja Antti Pennasen Leijonien apuvalmentajakuvioista, lapataanko Pennasen lautaselle taas liikaa? Entä mitä pitäisi ajatella uuden hallituksen muotoutumisesta? Millaisiin asioihin uuden hallituksen pitää vastata nopeasti? Millaisen joukkueen HPK on saamassa ensi kaudeksi kasaan?

Päivän lehti

26.11.2020

Fingerpori

comic