Kiekko

HPK:ssa lainalla ollut Kristian Vesalainen lähtee Winnipegiin NHL-harjoitusleirille – "Tavoitteeni on tietysti pelipaikka"

HPK:n hyökkäyskalusto menettää tällä erää Kristian Vesalaisen, joka lähtee tavoittelemaan pelipaikkaa NHL-seura Winnipeg Jetsin harjoitusleiriltä.
Kristian Vesalainen yrittää päästä Atte Mäkisen estelyistä huolimatta kiekon kanssa eteenpäin. Kuva: Pekka Rautiainen
Kristian Vesalainen ehti esiintyä kymmenessä ottelussa syyskaudella Kerhossa tehoin 4+4. Kuva: Pekka Rautiainen

HPK:n NHL-lainahyökkääjä Kristian Vesalainen lähtee pelaajaoikeutensa omistavan Winnipeg Jetsin tammikuussa alkavalle harjoitusleirille. Vesalainen lähtee kohti Pohjois-Amerikkaa perjantaina.

Laitahyökkääjän tontilla pelaava Vesalainen siirtyi Kerhon riveihin lokakuun lopussa ja ehti summata tehot 4+4=8.

HPK tiedottaa, että ”HPK:n ja Vesalaisen sopimukseen kuuluu siirtyminen takaisin HPK:hon, mikäli Winnipegin organisaatiossa ei
osoiteta laitahyökkääjälle paikkaa valtameren takana.”

– Kiitämme Kristiania tästä pätkästä HPK-paidassa ja toivotamme kovasti tsemppiä NHL-paikan tavoittelussa. Tietysti haluamme nähdä hänen ottavan paikan Winnipegissä, mutta tarpeen tullen toivotamme hänet myös tervetulleeksi takaisin oranssiin kevätkaudella, HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi tiedotteessa.

Vesalainen kertoo lähtevänsä tosissaan tappelemaan pelipaikasta Jetsin kokoonpanossa.

– Oli jälleen kiva palata HPK:hon ja kiitän Kerhoa mahdollisuudesta pelata syyskaudella oranssissa. Joukkue, toimihenkilöt ja fanit ottivat minut jälleen hyvin vastaan, kiitos siitä. Omasta mielestäni oli tärkeää liittyä joukkueeseen ja saada pelejä alle ennen harjoitusleirin alkamista. Tavoitteeni on tietysti napata pelipaikka training campin päätteeksi Jetsistä, sitä lähdetään hakemaan. Ensin pitää lusia alta pois muutaman viikon karanteeni Kanadassa, Vesalainen sanoo.