Kiekko

Jukka Laamanen jättää HPK-juniorijääkiekon

HPK-juniorijääkiekossa kuohuu.

Jukka Laamanen on yllättäen eronnut HPK-Juniorijääkiekko ry:n puheenjohtajan tehtävistä.

Laamanen vahvisti keskiviikkona Hämeen Sanomien saaman tiedon.

– Vahvistan tiedon. Olen eronnut HPK-Juniorijääkiekko ry:n puheenjohtajuudesta. En näe edellytyksiä tässä tilanteessa toimia tehtävässä ja en aio eritellä yksityiskohtia. Ne ovat hallituksen sisäisiä asioita, Laamanen viestitti Hämeen Sanomille.

 

Taustalla on Hämeen Sanomien tietojen mukaan ristiriita siitä, että HPK-Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtaja Marko Rahikainen jatkaisi myös tulevaisuudessa naisten jääkiekon päävalmentajana, mikäli HPK:n naiskiekon toiminta saadaan turvatuksi.

HPK:n naisjääkiekolle on etsitty uutta kotia siitä lähtien, kun lentopallomestaruuden voittaneet HPK-naiset irtautuivat naisjääkiekosta – ja tulevat jatkamaan lentopallotoimintaansa uuden logon ja uuden seuran nimen alla.

Hämeen Sanomien saamien tietojen mukaan mm. naisjääkiekon parissa pitkän päivätyön tehnyt Jorma Hassinen oli ajanut Rahikaisen jatkoa naisten jääkiekon päävalmentajana. Hassinen istuu HPK-Juniorijääkiekko ry:n hallituksessa.

Ajankäytöllisistä ja periaatteellisista syistä toiminnanjohtaja Rahikaisen toimenkuvaan liittyen, asiasta tuli niin periaatteellinen ristiriita, että se johti Laamasen eroilmoitukseen.

 

HPK-juniorijääkiekon hallitukseen kuuluvat puheenjohtaja Laamasen lisäksi hallituksen jäseninä Tero Aalto, Ari Ahjolinna, Pasi Arvonen, Jorma Hassinen, Mika Kannisto, Aki Nordlund ja Mika Savolainen.

HPK-juniorijääkiekko ry järjestää vuosikokouksen keskiviikkona 25. huhtikuuta. HäSa