Kiekko

Katto laho, pohja mätä – "Voimakkaita korjausliikkeitä tehtävä HPK:ssa pian"

Kiekkokiukaalla tehdään Samuel Savolaisen ja Petteri Sihvosen voimin katsaus viikon HPK-uutisiin. Hoopeekoolaisten maajoukkuekomennuksiin ja Jeremy Morinin hankintaan.

Maajoukkuekomennuksille Petteri Sihvonen nostaa molemmat peukkunsa ilmaan, mutta ihmettelee junioripuolen tilaa.

– Ongelmat alkavat 02-ikäluokasta. Voimakkaita korjausliikkeitä olisi tehtävä pian. Olen varovaisen toiveikas, että Jukka Laamanen tekee isoja toimenpiteitä. Näillä nykyisillä toimiston voimilla taso on laskenut kuin lehmänhäntä, Sihvonen luukuttaa.

Ongelmaton ei ole edustuksenkaan toiminta sekavine käskysuhteineen. Sihvonen ei ota kantaa vielä onko Jeremy Morin riittävä vahvistus HPK:lle, mutta ihmettelee että toimitusjohtaja Antti Toivanen kommentoi uutta hankintaa, eikä HPK:n urheilusisältöihmisiksi palkatut Antti Pennanen ja Jukka Voutilainen.

– Aika näyttää miten hyvästä pelaajasta on kysymys. Mutta on todella oireellista, että toimitusjohtaja ottaa sisällöllisesti kantaa uuteen pelaajaan. Eihän hän voi tietää jääkiekossa niin paljon, että voi kommentoida. Tullaan HPK:n kummallisiin käsky- ja valta- sekä toimintasuhteisiin. Minun mielestäni toimitusjohtaja on talousmies. Tämä olisi ehdottomasti ollut oikea hetki uudelle pelaajakoordinaattori Jukka Voutilaiselle astua esiin, Sihvonen tuhahtaa. 

Päivän lehti

1.12.2020

Fingerpori

comic