fbpx
Kiekko

Kiekkokiuas: Jarno Pikkaraisen valmennustiimille isot kehut HPK:n täyskäännöksestä – entä onko Ässien katastrofille näkyvissä loppua?

Kiekkokiuas-podcastissa käsittellään tällä viikolla HPK:n suunnanmuutosta, Ässien valmentajapotkuja sekä Sportin ja JYPin ahdinkoa.

Kiekkokiuas-podcastissa riittää isoja kanoja kynittäväksi tälläkin viikolla. Pääaiheena Kiekkokiuas käsittelee HPK:n täyskäännöstä uuden päävalmentajan Jarno Pikkaraisen komennossa hankalassa olosuhteessa.

Miten HPK on onnistunut kääntämään kurssinsa ja voittamaan pelejä siitäkin huolimatta, että ylivoimapeli ei ole tuottanut juuri mitään ja kärkiosastolla on taitovajetta?

Petteri Sihvosen ja Samuel Savolaisen johdolla perataan myös halki, poikki ja pinoon Ässien valmentajapotkut. Oliko Ari-Pekka Selin ainoa syyllinen ja minkälaiset pyyhkeet lähtee hämeenlinnalaiselle kehitysjohtaja Tommi Kerttulalle? Onko mestariluotsi Karri Kivi loppukaudeksi oikea valinta?

Entä miksi Sport alkoi kyntää pian sen jälkeen, kun Risto Dufvalle sorvattiin jatkosopimus? Ja onko JYPin synkeälle kaudelle yhtään valoa tunnelin päässä?

Lopuksi käsitellään myös mediakritiikkiasiat halki.

Tervetuloa lauteille, tästä hyökätään!

 

Menot