Kiekko

Kiekkokiuas: Nuorten Leijonien jälkipyykki meni Rauli Uramalta höpinäksi – mikä selittää Liigan suurimman sensaation?

Kiekkokiuas-podcastissa ihmetellään Rauli Uraman löperöä analyysiä Nuorten Leijonien suorituksesta vuodenvaihteessa. Lisäksi Petteri Sihvonen ja Samuel Savolainen pohtivat KooKoon menestyksen salaisuutta sekä HPK:n tämänhetkistä tilannetta.
Petteri Sihvonen ja Samuel Savolainen heittävät jälleen löylyä Kiekkokiukaalle. KUVA: Pekka Rautiainen

Jääkiekkoliiton huippu-urheilujohtaja Rauli Urama avasi Ylen haastattelussa analyysiään Nuorten Leijonien vuodenvaihteen MM-suorituksesta. Uraman mielestä ”joukkue ja pelaajat onnistuivat ihan huipusti”.

Kiekkokiuas on eri mieltä ja pohtii puhuiko Urama jo TPS:n urheilujohtajan suulla, sillä Nuorten Leijonien päävalmentaja Raimo Helminen siirtyy Uraman kanssa Turkuun seuraavaksi kaudeksi.

– Erittäin heikkoja lausuntoja Uramalta. Ymmärrän, että tullaan analyysin kanssa ulos, mutta tällainen politikointi jossa eksytetään kuulijaa, on ammattikoulutasoa, Petteri Sihvonen paukuttaa.

– Joukkue pelasi siihen nähden ihan huipusti ottaen huomioon, että pelin valmentamisessa munittiin raskaasti.

Kiekkokiukaalla pohdiskellaan myös KooKoon ja päävalmentaja Jussi Ahokkaan tähän saakka leipomalla sensaatiolla, jossa aiemmin pudotuspeleistä järjestäen jäänyt seura kamppailee kärkikahinoissa.

Lisäksi pohditaan myös HPK:n tilannetta. Myös median jalkapuuhun ja jalustalle löytyy uusia nimiä.

Tervetuloa lauteille!