Kiekko

Petteri Sihvosen raju arvio Liigan toimitusjohtajasta – "Asiat eivät hyssyttelylinjalla etene"

Kiekkokiuas palaa Hämeen Sanomien LiigaExtra-ennakkotiiliskiven puhuttavimpaan juttuun Tommi Kerttulan kynästä, jossa selvitettiin perinpohjaisesti esimerkiksi Liigan viimeaikaista taloudellista kehitystä.

Kerttulan teksti nousi esiin mm. Ylen Urheiluhullut-radio-ohjelmassa, jossa Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemeltä tiukattiin miksi SHL:n liikevaihdot ovat kasvaneet niin reilusti ohi Liigan.

Kerttula kirjoitti jutussaan, että SM-liigan ja SHL:n liikevaihdot olivat 2000-luvulle tultaessa samalla tasolla. Viime vuosina liigan kasvu on vajaa kolme miljoonaa euroa. Samassa ajassa SHL on kasvanut yli 30 miljoonaa euroa – vähemmällä ottelu- ja joukkuemäärällä.

Kallioniemen argumentaatiokyky joutui koetukselle, mutta Liiga-pomo alkoi radio-ohjelmassa vedota esimerkiksi Leijoniin ja tuleviin hallihankkeisiin. Se ihmetytti Kiekkokiuas-studiossa.

– Olen ollut Kallioniemestä jonkin aikaa jo huolissani, hän on jonkinlaista teflonia. Hän ei vastaa esitettyihin kysymyksiin, jos ne ovat Liigan kannalta arveluttavia. Asiat ovat aina paremmin kuin ne ovatkaan. Eivät asiat niin etene, jos jatketaan tällaisella hyssyttelevällä linjalla, Sihvonen lataa.

Katso koko studiolähetys ohesta:

Päivän lehti

30.10.2020

Fingerpori

comic