fbpx
Kiekko

Tampereella kaksijakoinen alkukausi – Sihvoselta vuolaat kiitokset Ilvekselle, pyyhkeet Tapparalle

Ilves on ollut kauden positiivisin yllättäjä Liigassa. Keskiviikko-illan Jukurit-voitolla Ilves nousi Liigassa kolmanneksi.

Sihvosen mielestä Ilves-luotsi Karri Kivi on esikuntineen ottanut lakin kauniiseen käteen ja kehittänyt peliä. Samalla myös tulokset ovat kehittyneet.

– Muistan kun Kivi oli Porissa jo potkujen partaalla, mutta hän uskalsi tukeutua apuvalmentajiinsa. Ässissä hän tukeutui apuvalmentaja Pasi Kaukorantaan ja niin se muuttui. Nyt täytyy esittää kysymys, kuinka iso rooli mahtaa olla apuvalmentajilla Olli Salolla ja Jouko Myrrällä, Sihvonen sanoo.

– Nyt peliä on hidastettu, jotta se on voinut nopeutua. Rytmitetään hyökkäyksiä, mennään nopeasti kun paikka on, on lyhyt syöttöpeliä, monta hienoa elementtiä.

Samalla Kiekkokiuas kurkistaa myös Hakametsän toiseen pukuhuoneeseen, Tapparan puolelle.

– Tapparan päässä murehditaan, Ilveksessä on suu messingillä. Mikä erottaa? Se, miten pelataan peliä. Iso parannus pitää Tapparassa tulla. Päävalmentaja Jukka Rautakorpi saa etua, että on niin hyvät pelaajat käytössä. Laitetaan Rautakorpi jonnekin SaiPaan koutsaamaan, siitä ei tulisi mitään.

 

Asiasanat

Menot