fbpx
Kiekko

Toimitusjohtajalta heikko analyysi HPK:n pettymyskaudesta – "Suoranaista kannattajien aliarviointia"

HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen palasi viime viikolla julkisuuteen Kaupunkiuutisissa mm. pohtimaan mikä johti liigajoukkueen jäämiseen pudotuspelien ulkopuolelle.

– Kesäharjoittelu meni penkin alle, mutta totuus paljastui heti sarjakauden alkumetreillä – pelaajat eivät olleet fyysisesti riittävän hyvässä kunnossa, Toivanen sanoi Kaupunkiuutisissa.

Petteri Sihvonen ei voi ymmärtää, miten Toivanen paitsi arvioi näin heikolla analyysillä urheilun sisältöasioita – tai sitä, että Toivanen jälleen ylipäätään jälleen arvioi urheilun sisällöllisiä asioita.

– Tämä on täydellinen limbo analyysinä, että kesäharjoittelu oli syy siihen, että pelit lähtivät syksyllä huonosti liikkeelle. Tämä on sen luokan sammakko, että hallituksen olisi parasta miettiä miten pitkälle Toivasen palturi nyt päästetään. Kyllä muut tekijät olivat syynä HPK:n heikolle kaudelle. Tämä on suoranaista kannattajien aliarviointia, Sihvonen puhaltaa.

– Nyt tuntuu, että vuoroin bussin alle menevät scoutit ja fysiikkavalmentajat. Varmaan seuraavaksi bussin alle joutuu Jukka Voutilainen ja sitten odotetaan hetkeä, kun bussin alle joutaa Antti Pennanen. Se kertoo arvopohjasta: Toimitusjohtaja tai hallitus eivät tee virheitä, muut kyllä tekevät. Arvot HPK:ssa ovat retuperällä.

Kiekkokiuas sen sijaan pohtii HPK:n toiminnan epäonnistumista laajemmissa silmänaloissa.

OIKAISU: HPK Liiga oy on saanut Sakari Mannisesta sopimuksen purkamisesta korvauksen.

 
 

Menot