Kiekko Urheilu

Yllätysveto muhimassa: Antti Pennasta kaavaillaan Nuorten Leijonien päävalmentajaksi kaudeksi 2020–21

HPK:n päävalmentajaa Antti Pennasta kaavaillaan Hämeen Sanomien tietojen mukaan Nuorten Leijonien päävalmentajaksi kaudesta 2020–21 alkaen.
Antti Pennasen osakekurssi valmentajamarkkinoilla on nousussa. KUVA: Riku Hasari

HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen on nousemassa alle 20-vuotiaiden miesten jääkiekkomaajoukkueen, eli Nuorten Leijonien, päävalmentajaksi kaudesta 2020–21 alkaen.

Hämeen Sanomien useat toisistaan riippumattomat lähteet, joista yksi on liiton sisältä, kertovat Pennasen kaavaillun pestin Nuorissa Leijonissa olevan kahden kauden mittainen.

Myös Suomen A-maajoukkueen apuvalmentajana toimivalla Pennasella on HPK:n kanssa vielä yksi kausi jäljellä sopimustaan. Ensi kausi 2019–20 on HPK:n 90-vuotisjuhlakausi.

 

Nuorten Leijonien päävalmentajana kaudella 2019–20 toimii Raimo Helminen.

Helmisen sopimus Jääkiekkoliiton kanssa on yksivuotinen. Hämeen Sanomien verkkosivujen Kiekkokiuas-ohjelma kertoi ensimmäisenä Helmisen Nuorten Leijonien pestistä.

Jääkiekkoliitto kertoi Helmisen sopimuksen yhteydessä, että ”uuden toimintatavan” mukaisesti Helminen on mukana myös miesten maajoukkueen valmennusryhmässä kevään MM-kisoissa Slovakiassa.

Hämeen Sanomien tietojen mukaan Nuorten Leijonien päävalmentajan pesti oli vaihtoehto Pennaselle jo kaudeksi 2019–20, mutta Pennanen päätti solmia jatkosopimuksen HPK:n kanssa.

 

Pennanen ei ollut kysyttäessä halukas kommentoimaan asiaa.

– Ei minulla ole tuohon kommentoitavaa, Pennanen viestitti Hämeen Sanomille.

Hämeen Sanomat ei tavoittanut Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummelaa kommenttia varten.

 

Lue lisää: Hämeen Sanomat uutisoi huhtikuussa 2018, että Pennanen nousee Suomen A-maajoukkueen valmennustiimiin

Päivän lehti

1.12.2020

Fingerpori

comic