Kolumnit

 Kuva: Pekka Rautiainen

Katoavaisia ovat hyvä ihminen -pisteet.Kaupasta mukaan nappaamallaan salaattiaterialla ajattelee keventävänsä sekä omaa oloaan että hiilijalanjälkensä painaumaa.

 Kuva: Pekka Rautiainen

Jazzin syvintä olemusta ovat analysoineet lukuisat suuret ajattelijat Kari Peitsamosta M.A. Nummiseen.Tie New Orleansin jasmiininkatkuisista bordelleista Hämeenlinnan on pitkä, nimittäin yli 8 000 kilometriä linnuntietä.Musiikkigenren matka on kulkenut polyrytmisesti polveillen tähän päivään asti.

                                 Kuva: -

Suomen vankiloissa suorittaa rangaistustaan vajaat 3000 vankia. Näistä noin 230 on valvotussa koevapaudessa, jonka tarkoituksena on totuttaa vankia siviilielämään ennen lopullista vapautumista.Suomen vankiluku on asukasmäärään suhteutettuna Euroopan pienimpiä.

 Kuva: -

Olen riitoja välttelevä persoona. Mietin itsekseni toisten motiiveja ja erilaisia tulkintoja ymmärtääkseni eripuran syyt. Vaikenen turhan pitkään, enkä kerro omaa mielipidettäni saman tien.Tilanne voi mennä ohi ja asia jäädä jäytämään mieltä.

 Kuva: Pekka Rautiainen

Tuleva maanantai tuo muistot mieleen.Olin 13-vuotias pojankoltiainen keskikesällä 1975, kun silloiset suurvaltajohtajat Yhdysvaltain presidentti Gerald Ford ja neuvostojohtaja Leonid Brezhnev liennyttivät kireitä välejä Helsingissä.Oli hyvin helteistä, poliiseja joka paikassa, paljon uteliaita katuj