Kolumnit

Ei tullut yllätyksenä, että Rengon susialfan ampuneen metsästäjän haastattelu valokuvineen (HäSa 18.3., sivut B2–B4) sai somettajat kiehumaan Hämeen Sanomien Facebook-sivuilla.Susihukka jakaa lukijat kolmeen leiriin: puolustajiin, vastustajiin ja hiljaisiin.Eniten meteliä pitäviä löytyy sekä puolust

Riihimäki palkkasi oikein konsultin selvittämään sen, mikä tiedettiin muutenkin: jos kunta ei voi säästää lakisääteisistä menoista, täytyy "säästöpotentiaalia” etsiä ei-lakisääteisistä toimista.Ja hiphurraa!

Melu on täyttänyt viime kuukausina tärykalvoni epä-älyllisellä kohinalla.Me too -kampanja on tuonut liian usein silmieni eteen naisten kokemaa seksuaalista ahdistelua vähätteleviä kommentteja.Silmiä on särkenyt, kun on lukenut huuto- ja kysymysmerkeillä varustettua tajunnanvirtaa, kuinka tässä ei en

                                 Kuva: Jukka Vuokola

Venäjän media on tulvillaan sivuseikkoja ja harhautuksia. Venäjän omista ongelmista ei puhu kukaan.Sunnuntai-iltana vaalituloksia odotellessa television ykköskanava lietsoi pitkään kiukkua Yhdysvaltoja, EU:ta ja Britanniaa kohtaan.

Takanani on muutama päivä omaishoitajuutta. Meidän molempien onneksi pestini oli ennalta sovitun mittainen: lyhyt ja määräaikainen.Omaishoitajuus voi olla edessä, jos omaisemme alentuneen toimintakyvyn, sairauden tai vamman takia tarvitsee hoitoa tai huolenpitoa.