Kolumnit

Suomen Luonto -lehti ja Helsingin Sanomat saivat tilauksesta kyselytuloksen, jonka mukaan suomalaiset kannattavat lentoveroa.Tiedotusvälineissä äänekäs eliitti on tyrmännyt moisen veron lähes yhteen ääneen. Se tuhoaisi matkailun, Suomen aseman maailman lentoliikenteessä ja Finnairin.

 Kuva: ERIIKA AHOPELTO

Filosofi Karl Marxin 200-vuotissynttäri nostaa yllättävän myönteisiä reaktioita.Globalisaation ja automatisaation leventämät elintasoerot huolestuttavat porvarillisiakin vaikuttajia siinä määrin, että he tervehtivät sosialismin teoreettisen perustan luojaa ajankohtaisena ajattelijana.Vasemmistoälymy

Tätä on odotettu: meidät hämeenlinnalaiset on vihdoin huomattu, tai ainakin twiitit lentävät.Helsingin pormestari Jan Vapaavuori sanoi elinkeinoelämän kevätseuroissa, että Hämeenlinnan päättäjät joutaisivat lusimaan urbaanien elementtien hävittämisestä kaupungin keskustasta (HäSa 17.5.).On täällä hä

Tavallisen ihmisen on joskus vaikea ymmärtää, miksi pörssiyhtiöt kiinnostuivat yhtäkkiä vanhoista terveyskeskuksista ja vanhustentaloista. Meillehän on vuosikausia opetettu, että sosiaali- ja terveysmenot ovat kauhea taakka.

Edesmenneen hiihtolegendan poika.Mika Myllylän poika.Kun 16-vuotias, nuorten jääkiekkomaajoukkueiden vakiokasvo Wiljami Myllylä siirtyi kuun alussa Kokkolan Hermeksestä Helsingin IFK:hon, kirjoitettiin hänestä lehtiotsikoissa ja keskustelupalstojen avauksissa näin.Tulistuin.