Kolumnit

Jo riittää syyllistyminen jälkiruoasta – Kehitetään sen sijaan jälkiruokakulttuuria

Kuva: Pekka Rautiainen
Kuva: Pekka Rautiainen

On monia tärkeitä asioita, joissa Suomen kannattaisi ottaa oppia Keski-Euroopasta. Sellaisia ovat esimerkiksi keskipäivän siesta ja jälkiruokakulttuuri. Nokkaunien terveellisyydestä ovat puhuneet aivotutkijatkin, mutta jälkiruokakulttuurista ei puhu oikein kukaan. Pitäisi. Koko homma on meillä ihan kesken. Vuonna 2018 jälkiruokakulttuurin hihkuttiin lehdissä olevan ”hurjassa nousussa”, mutta eipä hakusanalla ”jälkiruokakulttuuri” vuonna 2021 silti löydy osumia. Onko meillä edes...

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien jutut.

Asiasanat

Menot