Kolumnit

Tv-kokit kansansairauksien edistäjinä? – Eikö hyvää ruokaa voi tehdä ilman suola- ja rasvabuustia?

Kuva: Pekka Rautiainen
Kuva: Pekka Rautiainen

Taidan kuulua vähemmistöön, mutta en ole koskaan ollut kokkiohjelmien ystävä. En ymmärrä, mitä itua on katsella, kun joku laittaa televisiossa ruokaa.Silti ruoka itsessään on tietysti kiinnostava asia, ja myös ravitsemustieto. Ainakin teoriassa on kiva tietää, minkälainen ravinto on ihmiselle hyväksi, Vähäisenkin kokkiohjelmien katselun perusteella väittäisin, että niissä kiinnitetään ihmeen vähän huomiota ruoan terveellisyyteen. Maku tuntuu…

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien jutut.