Hämeen Sanomien kestotilaajan konserttiedut 2019

MAGGIE REILLY tiistai 1.10.2019 klo 19 / KESTOTILAAJALIPUT LOPPUUNMYYTY
Liput 44,50 € (hinta sis. käsittelykulut)

Maggie Reilly liittyi Mike Oldfieldin yhtyeeseen 1980, ja hänen hienosta äänestään tuli nopeasti yhtyeen tavaramerkki. Legendaariset hitit Moonlight Shadow, To France ja Family Man soivat yhä tiiviisti radioasemilla ympäri maailman.

Jätettyään Oldfieldin yhtyeen Reilly perusti perheen ja siirtyi soolouralle. Vuonna 1991 ilmestyi suureksi hiteiksi nousseet Everytime We Touch sekä Wait ja Tears in the Rain. Reilly jatkoi tiivistä levytysuraansa läpi 1990-luvun. Myös 2000-luvulla häneltä on ilmestynyt kolme albumia, joista viimeisin eli kymmenes, Heaven Sent, vuonna 2013. Reilly on tehnyt pitkällä urallaan yhteistyöstä useiden huippumuusikoiden kanssa kuten Jack Bruce (Cream) Dave Gilmour (Pink Floyd) jne.

KOLMAS NAINEN keskiviikko 20.11. klo 19 / KESTOTILAAJALIPUT LOPPUUNMYYTY
Liput 39,50 € (hinta sis. käsittelykulut)

Lukuisat kaikkien tuntemat radiohitit ja kattavat kiertueet toivat huikean suosion ja yhtye palkittiin vuosien saatossa useilla jalometallilevyillä. Kolmas nainen -yhtyeen sävelkynä on pysynyt terässä ja juurevat kappaleet puhuttelevat edelleen.

Yhtyeen hyvästä yhteishengestä kertoo paljon se, että kuusimiehinen kokoonpano on tällä hetkellä sama kuin 30 vuotta sitten, kun Kolmas Nainen aloitti pitkän ja menestyksekkään taipaleensa.

PIKKU PAPUN ORKESTERIN JOULUKONSERTTI sunnuntai 1.12.2019 klo 15
Kestotilaajaliput 15 €, normaalisti 22 € (hinta sis. käsittelykulut)

Pikku Papun Orkesteri saapuu kaikenikäisten kuulijoiden iloksi Hämeenlinnaan! Jouluisessa konsertissa kuullaan tuttujen Papu-hittien lisäksi uusia tulkintoja tutuista joululauluista.

Pikku Papun Orkesterin konsertissa perheen pienimmätkin pääsevät mukaan lauluihin ja leikkeihin. Myös riemunkiljahtelu ja tanssiminen on sallittua – jopa toivottavaa! Jouluista konserttia rytmittävät Pikku Papun ”äidin” Liisa Kallion värikkäät kuvitukset.
Kesto 40 min. ei väliaikaa

EPPU NORMAALI keskiviikko 4.12. klo 19 / KESTOTILAAJALIPUT LOPPUUNMYYTY
Liput 44,50 € (hinta sis. käsittelykulut)

Eppu Normaali on ihastuttanut ja kiusannutkin suomalaisia jo 40 vuoden ajan!

Jääräpäisesti itseltään näyttävä ja kuulostava yhtye on tehnyt jo nyt historiaan jälkensä jättävän uran, eikä loppua taipaleelle näy. Jopa joulupukkiakin tunnetummaksi rankattu yhtye on piirtynyt suomalaisten kollektiiviseen muistiin tavalla, johon vain harvat musiikintekijät pystyvät.

EINO GRÖN JA IIRO RANTALA:  JOULUKONSERTTI Feat. Ihmisäänet-kuoro torstai 19.12.2019 klo 19
Kestotilaajaliput 29,50 €, normaalisti 39,50 € (hinta sis. käsittelykulut)

Arkihuolesi kaikki heitä -kahden musiikin legendan joulukonsertti. Joulu ei tänäkään vuonna tule ilman kauneimpia joululauluja, ja tämä konsertti ei petä odotuksia!

Pianisti Iiro Rantala ja laulaja Eino Grön yhdessä Ihmisäänet-kuoron kanssa. Grön ja Rantala esittävät konsertissa kaikki rakastetuimmat joululaulut. Näiden lisäksi kuullaan Iiro Rantalan soolopianonumeroita.
Kesto 75 min. ei väliaikaa