fbpx

Kestotilaajan konserttiedut kevät 2020

Verkatehdas Vanaja-sali


DUMARI: UGR!
Lauantai 15.2.2020 klo 19
Kestotilaajalippu 21 €,  peruslippu 29,50 €
Osta liput >>

Syksyllä 2019 Tuomari Nurmio ja Juha Hurme polkaisivat festivaalin, levyn ja kiertueen Kalevala elävänä tai kuolleena. Projekti on saanut huippuvastaanoton.
DUMARI: UGR! jatkaa kalevalaisessa hengessä. Kokoonpanona on Tuomari Nurmio, Tohtori Hillilä sekä Miika Paatelainen. Kesto noin 1 tunti, ei väliaikaa.


NELJÄ RUUSUA
Lauantaina 28.3.2020 klo 19
Kestotilaajalippu 25 € Kestotilaajaliput loppuneet! Peruslippu 35 €
Osta liput >>

Tässä on yhtye, jonka kokoonpano on varsin vakiintunut viimeisen päälle 35 vuoden aikana – mitäpä sitä ehjää korjaamaan. Yhtyeen lukuisat hitit, kuten ”Juppihippipunkkari, Sun täytyy mennä, Poplaulajan vapaapäivä, Hunningolla, Popmuseo, Valuva taivas ja Elän vain kerran soivat edelleen radioissa, tuoreimman albumin Euforia hittejä, Sininen sunnuntai, Ajelen ja Esirippu, unohtamatta. Yhtye on edelleen alkuperäiskokoonpanossaan; Ilkka Alanko (laulu, kitara), Petteri ”Kode” Koistinen (kitara), Jari ”Lade” Laakkonen (basso), Kari ”Kämy” Kämäräinen (rummut).

Kesto 1 h 15 min, ei väliaikaa.


VÄRTTINÄ: VIERAISSA
Lauantaina 25.4.2020 klo 19
Kestotilaajalippu 22 €, peruslippu 32 €
Osta liput >>

Legendaarinen Värttinä on Suomen kautta aikain tunnetuin kansanmusiikkiyhtye ja yksi suomalaisen musiikin menestyneimmistä vientituotteista. Verkatehtaan konsertissa yhtye unohtaa hetkeksi oman tuotantonsa ja tarttuu ikonisiin suomalaisiin pop-kappaleisiin.

Miltä kuulostaa esimerkiksi PMMP:n Rusketusraidat Värttinän esittämänä? Tai millaiset ovat Hassisen Koneen Levottomat jalat, kun niitä liikuttaa Värttinän akustinen poljento ja ”korkeelta ja kovvoo” -laulutyyli? Nämä ja monta muuta kuullaan varta vasten Verkatehtaalle suunnitellussa erikoiskonsertissa, jossa Värttinän lisäksi esiintyy myös yllätysvierailijoita!

Kesto 1 h 30 min, sis. väliajan.


JANNE TULKKI & HÄMEENLINNA BIG BAND
Torstaina 30.4.2020 klo 19
Kestotilaajalippu 17 €, peruslippu 24 €
Osta liput >>

Nostalgisia jazz- ja viihdeklassikoita meiltä ja maailmalta Janne Tulkin ja suuren orkesterin hienolla, laajalla soinnilla. Janne Tulkki on viihdyttänyt suomalaista tanssi- ja iskelmäkansaa musiikkiviihteen huipulla yli kaksikymmentä vuotta. Verkatehtaalla Tulkkia säestää taidokas 18 muusikon Hämeenlinna Big Band, kapellimestarinaan Jykä Ahola. Ohjelmistossa kappaleita mm. säveltäjiltä Erik Lindström, Rauno Lehtinen, George de Godzinsky, Burt Bacharach, Duke Ellington, George Gershwin sekä muutama kestosuosikki Tulkin omasta ohjelmistosta suurelle orkesterille sovitettuna.

Kesto noin 1h 45 min, sis. väliajan.


LIPUT: Verkatehtaan lippukauppa Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna Puh. 0600 16060 (0,76 €/min + pvm),
www.verkatehdas.fi sekä www.ticketmaster.fi. Lippujen hinnat sisältävät käsittelykulut.

HUOM! Hämeen Sanomien kestotilaajaliput vain Verkatehtaan lippukaupasta. Kestotilaajan etukortti esitettävä oston yhteydessä. Etulippuja on rajoitettu määrä ja niitä myydään niin kauan kuin kiintiötä on jäljellä.