fbpx
Kulttuuri

Haloo Helsinki! konsertoi elokuussa Olympiastadionilla

Popyhtye Haloo Helsinki! konsertoi ensi kesänä Helsingin Olympiastadionilla.
Popyhtye Haloo Helsinki! konsertoi ensi kesänä Helsingin Olympiastadionilla. Arkistokuvassa Elli Haloo. Kuva vuodelta 2012. Kuva: Terho Aalto

Popyhtye Haloo Helsinki! konsertoi ensi kesänä Helsingin Olympiastadionilla. Haloo Stadion! -konsertti järjestetään 14. elokuuta 2021.

Haloo Helsinki! palasi lokakuussa yli kahden vuoden julkaisutauolta uudella singlellään ja julkaisee ensi vuonna seitsemännen albuminsa.

Yhtye lupailee tiedotteessa uransa suurinta keikkaa.

–  Reilut pari vuotta se kuitenkin vaati tässä kohtaa meiltä itsellemme kypsytellä paluuta, niin musiikillisesti kuin muutenkin. Mutta nyt voi ilolla todeta, että me ollaan luotu nahkamme uudelleen, ja kaikki alkaa olla valmista ensi vuoteen 2021, yhtye kertoo tiedotteessa.

Vuonna 2006 perustettu Haloo Helsinki! on julkaissut kuusi albumia. Yhtyeen tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat muun muassa Beibi, Hulluuden Highway, Maailman toisella puolen ja Kuussa tuulee.

Stadionkonsertin lipunmyynti alkaa maanantaina 7. joulukuuta.

Olympiastadionilla esiintyvät ensi kesänä myös Antti Tuisku ja Sunrise Avenue, joiden konsertit jouduttiin siirtämään viime kesältä koronaepidemian vuoksi.

Kotimaisista artisteista Olympiastadionilla ovat esiintyneet aiemmin Cheek ja Jari Sillanpää sekä laulukokoonpano Mestarit, jonka muodostivat Hector, Kirka, Pave Maijanen ja Pepe Willberg.

Menot