Kulttuuri Forssa

Mitä mieltä olet Forssan seudun kulttuuritoiminnasta? Vastaa Kulttuuriyhdistys Kuvion kuntalaiskyselyyn

Kuva: Riku Hasari
Kysely on osa Taidetta näkyvissä -hanketta, jonka tavoitteena on taiteen ja kulttuurin saatavuuden ja saavutettavuuden parantaminen Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän sosiaali- ja terveydenhuollon toimipisteissä. Arkistokuva: Riku Hasari

Kulttuuriyhdistys Kuvio ry toteuttaa kuntalaiskyselyn Forssan, Tammelan, Jokioisten, Humppilan ja Ypäjän kunnan alueella.

Kyselyllä kartoitetaan alueen asukkaiden ja paikallistoimijoiden näkemyksiä seudun taide- ja kulttuuritoiminnasta. Osa kyselystä painottuu taiteen ja kulttuurin rooliin Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän (FSHKY) hoitolaitoksissa.

Kysely on osa Taidetta näkyvissä -hanketta, jonka tavoitteena on taiteen ja kulttuurin saatavuuden ja saavutettavuuden parantaminen Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän sosiaali- ja terveydenhuollon toimipisteissä.

Loppuvuoden aikana jäsenkuntien hoitolaitoksiin tuotetaan taidetta. Hanketta on rahoittanut Suomen Kulttuurirahaston Hämeen rahasto Taidetta hoitolaitoksiin -apurahalla.

– Taidetta näkyvissä -hanke on alustus pitkäjänteisemmälle taide- ja kulttuurikehitystyölle Forssan seudulla. Kuntalaiskyselyllä haluamme saada palveluita käyttävien kuntalaisten äänen kuuluviin ja varmistaa, että myös he, jotka tiloja arjessaan käyttävät, saavat osallistua suunnitteluun ja ideointiin. Jäsenkuntien sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöille laadimme vielä erillisen kyselyn, tarkentaa Taidetta näkyvissä -hankkeen tuottaja Tiina Hartikainen tiedotteessa.

Sähköiseen kyselyyn voi vastata Kulttuuriyhdistys Kuvion verkkosivuilla Kyselyt-välilehdellä.

Kysely on täytettävissä myös paperisena versiona kaikissa Louna-kirjaston toimipisteissä kirjastojen aukioloaikoina. Vastaaminen sulkeutuu 16. lokakuuta.

Päivän lehti

24.10.2020

Fingerpori

comic