Ilmoittajapalvelu

Puhelin: 03 61511
Postiosoite: PL 530, 13111 Hämeenlinna
Käyntiosoite: Vanajantie 7, 13110 Hämeenlinna
 
Painovalmiit ilmoitusaineistot: hasa.aineisto@hameensanomat.fi
 
 
 
 

Levikki ja lukijamäärä

Hämeen Sanomat ja digilehti tavoittavat yhteensä 60 000 kuluttajaa.

Tästä pääset mediakorttiin!

Ilmestyminen

Verkkopalvelu hameensanomat.fi

Hämeen Sanomien verkkopalvelu hameensanomat.fi tarjoaa sanomalehden vahvuudet ja luotettavan mediaympäristön myös verkossa. Hameensanomat.fi on aidosti paikallinen verkkomedia, joka tavoittaa kuukaudessa lähes 200 000 käyttäjää.

Mainostaja saa kattavimman peiton viestilleen käyttämällä sekä painettua lehteä että verkkolehteä, sillä Hämeen Sanomat ja hameensanomat.fi tavoittaa yhdessä yli 80 % Hämeenlinnan markkina-alueen väestöstä.

Lataa tästä bannerikartta!

Hameensanomat.fi mainospaikat ja -koot

Natiivimainonta palvelee yritystä uudella tapaa

Natiivimainonta on kaupallista sisältöä osana mediaympäristöä. Luotettava mediaympäristö lisää myös kaupallisen sisällön luotettavuutta. Natiivimainonnalla tuot oman sisältösi Hämeen Sanomien verkkopalvelun sisään, mielenkiintoiseen mediaympäristöön, jolla tavoitat perinteisen printin lisäksi 60 000 lukijaa viikossa.

Natiivimainonnan tarkoituksena on ylläpitää ja luoda asiakassuhteita sekä parantaa yrityksen tunnettuutta. Hyvä natiivimainonta luo tarpeita ja edesauttaa yrityksen tavoitteiden toteutumista ja tuloksellista toimintaa.

Natiivimainonta toteutetaan kaksiosaisena. Hameensanomat.fi -verkkopalvelun etusivulla uutisvirran keskellä on näkyvissä uutisartikkelia muistuttava natiivimainos. Sitä klikkaamalla pääsee asiakkaan oman artikkelin pariin. Artikkelien kautta kerrot kuluttajille tarkemmin yrityksesi palveluista, tuotteista, henkilökunnasta, erityisosaamisesta tai vaikkapa yhteiskuntavastuusta. Artikkelin sisällön voit tuottaa itse tai voit myös halutessasi hyödyntää sisällöntuottajamme ammattitaitoa.

 

Digietusivu

Digietusivupaketilla tavoitat lukijat printissä, verkossa, mobiilissa ja näköislehdessä.

Digietusivu on vertaansa vailla oleva mahdollisuus tavoittaa lukijat kattavasti ja helposti. Voit ostaa digietusivupaketin joko yhdessä printti-ilmoituksen kanssa tai ilman.

Riittää, että toimitat aineistosi printtiin, me hoidamme aineistosi eteenpäin kaikkiin digikanaviin. Voit yhdistää digietusivupakettiin myös Forssan Lehden, printti-ilmoituksen kanssa tai ilman.

 

Digietusivun perustana on printin ¼-sivun tai kokosivun aineisto, josta toteutetaan erilliset aineistot kaikkiin digitaalisiin kanaviin (verkko, mobiili, näköislehti). Verkossa ja mobiilissa aineisto upotetaan etusivun näköiselle sivulle ja siihen lisätään lehden nimiö sekä sulje-nappi. Mainos on kaikissa kanavissa staattinen ja se on koko pinta-alaltaan klikattava.

Digietusivu Hämeen Sanomat 290€ / päivä
Digietusivu Forssan Lehti 175€ / päivä
Digietusivu Hämeen Sanomat + Forssan Lehti 440€ / päivä

Hintoihin lisätään alv 24%

Kysy lisää pidemmistä kampanjoista mediamyynnistämme puhelin 03 61511.

Lisää kauppaa DUO- ja TRIO-paketeilla

Laajenna asiakaskuntaasi lehti- ja verkkomainospaketeilla. Valitse sopivin paketti ja tavoitat jopa yli 80% Hämeenlinnan ja Forssan seudun kuluttajista. Saat ilmoituksen joustavasti useaan lehteen yhdellä varauksella ja aineistolla. Helppoa kuin mikä.

Valittavana on monta erilaista vaihtoehtoa, tässä muutama esimerkki.

SANOMALEHTIDUO
Hämeen Sanomat + Forssan lehti tavoittavat alueelta yhteensä 90 000 ostovoimaisinta lukijaa joka päivä.

KAUPUNKILEHTIDUO
Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset + Seutu-Sanomat saavutat keskiviikkoisin 75 000 taloutta Lammilta – Loimaalle.

 

 

Ilmoitus.hameensanomat.fi-palvelu

Ilmoitus.hameensanomat.fi-verkkopalvelussa voit helposti jättää oman Kauppa käy -ilmoituksen, seuratoimintailmoituksen, perhetapahtumailmoituksen tai luokitellun ilmoituksen.

Kauppa käy -palsta ilmestyy lauantain lehdessä. Ilmoituksen Kauppa Käy -palstalle voit jättää verkkopalvelussa tai perjantaina klo 13 mennessä Hämeen Sanomien asiakaspalveluun, Vanajantie 7, Hämeenlinna. Kauppa käy -ilmoituksen hinta on 15 euroa (sis. alv 24 %).

Seuratoimintailmoituksissa ja perhetapahtumailmoituksissa jättöaika seuraavan päivän lehteen on klo 13 edellisenä päivänä, sunnuntain ja maanantain lehtiin perjantaina klo 13 mennessä.

Luokitelluista ilmoituksista löytyy sopiva osasto auto- ja asuntokaupalle, erilaisille palveluille sekä monille muille asioille. Luokitelluissa ilmoituksissa julkaistaan sekä isoja ilmoituksia että pieniä rivi-ilmoituksia. Jättöaika seuraavan päivän lehteen on klo 13 edellisenä päivänä, sunnuntain ja maanantain lehtiin perjantaina klo 13 mennessä.

Kuolinilmoitukset ja surukiitokset

Kuolinilmoituksia ja surukiitoksia julkaistaan Hämeen Sanomissa joka päivä, yleisimmin sunnuntaina. Ilmoituksen tulisi olla Hämeen Sanomissa viimeistään julkaisupäivää edeltävänä päivänä klo 13 mennessä, viikonlopun ja maanantain lehtiin perjantaina klo 13 mennessä.

Hämeen Sanomissa julkaistavien kuolinilmoitusten ja surukiitosten ulkoasu on vakioitu ja ne valmistetaan käytössämme olevien mallien mukaan. Kuolinilmoituksia ja surukiitoksia on kahdenlaisia: yhden palstan levyisiä (44 mm) ja kahden palstan levyisiä (92 mm). Ilmoituksen korkeus määräytyy ilmoitukseen tulevien tekstirivien mukaan.

Kuolinilmoituksen hinta on 2,66 €/palstamillimetri eli hinta määräytyy ilmoituksen leveyden ja korkeuden perusteella. Asiakaspalvelustamme saat aina ilmoituksen tarkan hinnan ilmoituksen jättämisen yhteydessä.

Hämeen Sanomat laskuttaa ilmoituksen perikunnan nimellä, mutta lopullinen vastuu laskun suorittamisesta on ilmoituksen jättäjällä. Laskutustietoihin tarvitsemme myös ilmoituksen jättäjän nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja henkilötunnuksen. Asioidessasi henkilökohtaisesti konttorissamme, voit maksaa ilmoituksen myös käteisellä.

Lataa tästä Kuolinilmoitukset ja surukiitokset -opas

Tule mukaan lukijapaneeliin!

Hämeen Sanomat Paneeli on internetpohjainen lukijapaneeli, jonka avulla teemme tutkimuksia sekä ilmoitusten toimivuudesta että juttujen lukemisesta. Hämeen Sanomat Paneeli koostuu levikkialueemme lukijoista, jotka vastaavat kysymyksiin netin kautta. Panelisteja on lehdellä yli 200. Hämeen Sanomat Paneeli on osa valtakunnallista Kärkimedia Paneelia. Järjestelmän toimittaja on ruotsalainen RAM (Research and Analysis of Media).

Lisätietoa tutkimuksesta Hämeen Sanomien asiakaspalvelusta 03 61511 tai ilmoitukset@hameensanomat.fi.

Täältä pääset ilmoittautumaan mukaan lukijapaneeliin!

Hämeen Sanomat Oy:n Y-tunnus on 0146644-3.

Mediamyynti

P. 040 8682 356

P. 040 8682 566

P. 040 8682 573

P. 040 4512 512

Myyntijohtaja
P. 040 8682 350

Asiakaspalvelu

P. 03 6151 290

Myyntipalvelu

P. 040 8682 354