fbpx

Forssan lehti

Forssan Lehti

Forssan lehti on 7 -päivänen sanomalehti, joka on yli 100 vuoden ajan palvelut Lounais-Hämeen lukijoita. Forssan Lehden kokonaistavoittavuus on 47 000. Verkossa ja mobiilissa voimme tarjota tällä hetkellä mainostajalle n. 150 000 mainosnäyttöä. Digikäyttö on kasvaa todella reippaasti, joten tämä käyttäjänkunta kannattaa ottaa mainospaketteja suunniteltaessa huomioon. Rakennetaan sinun yrityksellesi tavoittava ja tehokas paketti alueelliseen markkinointiin.

22 000

paperilehden lukijaa päivässä

34 000

tavoitettua henkilöä viikossa

152 000

mainosnäyttöä viikossa verkossa ja mobiilissa

Forssan Lehden tuotteet

Painettu lehti

Lukijamäärä: 22 000
Levikkialue: Forssa, Tammela, Jokioinen, Humppila, Ypäjä, Somero ja Urjala.

Katso Forssan Lehden tulevat teemalehdet ja lisäjaot sekä ilmestyminen täältä.

forssanlehti.fi

Forssan Lehden verkkopalvelu forssanlehti.fi on paikallinen verkkomedia, joka tarjoaa sanomalehden vahvuudet ja luotettavan mediaympäristön. Forssanlehti.fi -sivustolla on noin 23 000 käyttäjää viikossa.

Mainostaja saa kattavimman peiton viestilleen käyttämällä sekä painettua lehteä että digitaalisia kanavia.

Näköislehti

Forssan Lehden näköislehti tarjoaa painetun lehden sisällön digitaalisessa muodossa. Näköislehteä pääset lukemaan Forssan Lehden verkkosivujen sekä mobiilisovelluksen kautta. Näköislehti on luettavissa kaikilla päätelaitteilla.

Näköislehti tarjoaa mainostajalle tehokkaan ja tavoittavan kanavan. Mainostaja saa kattavimman peiton viestilleen käyttämällä sekä painettua lehteä että digitaalisia kanavia, jolloin näköislehdessä mainostaminen onkin hyvä jatkumo muulle mainonnalle.

Mobiilisovellus

Forssan Lehden mobiilisovelluksessa on aina tuoreimmat verkkouutiset sekä päivän lehden sisältö omassa laitteessasi. Kuka tahansa voi ladata maksutta Forssan Lehden sovelluksen laitteeseensa.

Ota yhteyttä!

Rakennamme paketin, joka palvelee sinun yritystäsi parhaiten. Paketteihin voit yhdistää myös muiden medioidemme tuotteita.

Minna Aaltonen
050 342 6610
minna.aaltonen@forssanlehti.fi

Mirka Willman
040 457 8021
mirka.willman@forssanlehti.fi