fbpx

Hämeen Sanomat

Hämeen Sanomat
Hämeenlinnan seudun kiinnostavimmat uutiset ja puheenaiheet jo vuodesta 1879

Hämeen Sanomat on 7 -päivänen sanomalehti. Lehtemme on vahvimmillaan Hämeenlinnan seudulla, jonka talousalueeseen kuuluvat Janakkalan ja Hattulan kunnat. Tältä alueelta tavoitamme ostokykyisimmästä väestöstä valtaosan.

Painetun lehden ja digilehden kokonaistavoittavuus on 84 000 eri henkilöä viikossa. Digimainontaan voimme tarjota 350 000 mainosnäyttöä viikossa verkossa ja mobiilissa. Digin kasvutahti on hurjaa ja tätä lukiessasi tuo luku on jo todennäköisesti suurempi. Järkevin tapa mainostaa on yhdistää printin uskolliset lukijat ja verkon mahdollisuudet.

42 000

paperilehden lukijaa päivässä

65 000

kävijää viikossa verkossa

84 000

tavoitettua henkilöä viikossa

Hämeen Sanomien tuotteet

Painettu lehti

Lukijamäärä: 42 000 (KMT 2021)
Levikkialue: Hämeenlinna, Hattula, Janakkala

hameensanomat.fi

Hämeen Sanomien verkkopalvelu hameensanomat.fi on paikallinen verkkomedia, joka tarjoaa sanomalehden vahvuudet ja luotettavan mediaympäristön. Hameensanomat.fi -sivustolla on keskimäärin 65 000 käyttäjää viikossa.

Mainostaja saa kattavimman peiton viestilleen käyttämällä sekä painettua lehteä että digitaalisia kanavia, sillä Hämeen Sanomat ja hameensanomat.fi tavoittaa yhdessä yli 80 % Hämeenlinnan markkina-alueen väestöstä.

Näköislehti

Hämeen Sanomien näköislehti tarjoaa painetun lehden sisällön digitaalisessa muodossa. Näköislehteä pääset lukemaan Hämeen Sanomien verkkosivujen sekä mobiilisovelluksen kautta. Näköislehti on luettavissa kaikilla päätelaitteilla.

Näköislehti tarjoaa mainostajalle tehokkaan ja tavoittavan kanavan. Mainostaja saa kattavimman peiton viestilleen käyttämällä sekä painettua lehteä että digitaalisia kanavia, jolloin näköislehdessä mainostaminen onkin hyvä jatkumo muulle mainonnalle.

HäSa-mobiilisovellus

Hämeen Sanomien mobiilisovelluksessa on aina tuoreimmat verkkouutiset sekä päivän lehden sisältö omassa laitteessasi. Kuka tahansa voi ladata maksutta Hämeen Sanomien sovelluksen laitteeseensa.

Lounaskattaus

Hämeen Sanomien Lounaskattaus-palvelu tarjoaa Hämeen Sanomien ja Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten lukijoille viikoittain ajantasaiset lounaslistat Hämeenlinnan seudulta. Nämä lounaslistat löytyvät sekä Hämeen Sanomien sovelluksesta että verkkosivuilta.

Lounaskattauksessa mukana oleva ravintola syöttää itse lounaslistansa palveluun. Palvelu on erittäin nopea ja helppokäyttöinen. Tarvittaessa autamme ravintoloitsijaa alkuun tietojen päivittämisessä.

Kysy lisää mediamyynnistä.

Liitteet

Hämeen Sanomien välissä julkaisusi erottuu muusta mainosmateriaalista ja on sinulle sopivana päivänä yleisösi luettavana – heti aamusta. Varhaisjakelumme pystyy ammattijakajiensa toimesta jakamaan julkaisusi n. 88 000 kotitalouteen Kanta-Hämeessä. Varhaisjakelussa voit myös kohdentaa jakelun haluamillesi alueille. Varhaisjakelussa julkaisun teho on suurempi kuin muissa jakeluissa, koska samalla kertaa jaettavia mainostuotteita on vähemmän.

Ota yhteyttä!

Rakennamme paketin, joka palvelee sinun yritystäsi parhaiten. Paketteihin voit yhdistää myös muiden medioidemme tuotteita.

Sari Vänttinen
040 868 2575
sari.vanttinen@hameensanomat.fi

Petri Harjula
040 868 2356
petri.harjula@hameensanomat.fi

Esa Kukkonen
040 868 2566
esa.kukkonen@hameensanomat.fi

Päivi Merisaari
040 868 2578
paivi.merisaari@hameensanomat.fi

Ulla Salmi
040 868 2573
ulla.salmi@hameensanomat.fi

Santtu Pekarila
Myyntipäällikkö
040 451 2512
santtu.pekarila@hameensanomat.fi