Liitteet

Hämeen Sanomien välissä julkaisusi erottuu muusta mainosmateriaalista ja on sinulle sopivana päivänä yleisösi luettavana – heti aamusta. Varhaisjakelumme pystyy ammattijakajiensa toimesta jakamaan julkaisusi noin 88 000 kotitalouteen Kanta-Hämeessä.

Varhaisjakelussa voit myös kohdentaa jakelun haluamillesi alueille. Varhaisjakelussa julkaisun teho on suurempi kuin muissa jakeluissa, koska samalla kertaa jaettavia mainostuotteita on vähemmän.

Liitekoot

Tabloidiliite (265×380 mm)

4 sivua kiinteänä lehden c-osana
8 – 32 sivua

Leikattu tabloidiliite (260×380 mm)

12 – 40 sivua

Broadsheet-liite (380×530 mm)

4 – 16 sivua

Miniliite (184×260 mm)

16 – 40 sivua

Tilaaja-liite

Tilaaja-liite jaetaan Hämeen Sanomien välissä tilaajatalouksiin. Liitteellä tavoitetaan noin 60 000 lukijaa.

Teho-liite

Teho-liite jaetaan Hämeen Sanomien välissä tilaajatalouksiin sekä varhaisjakelussa myös niihin kotitalouksiin, joihin Hämeen Sanomia ei tilata. Varhaisjakelun kautta pystymme jakamaan liitteen noin  88000 talouteen Hämeenlinnan, Forssan ja Riihimäen talousalueilla eli lähes koko Kanta-Hämeeseen. Tarvittaessa neuvottelemme valmiin jakelusopimuksen myös vielä laajem-mille alueille.

Osapeitto-liite

Osapeitto-liitteen voi kohdentaa alueellisesti, sillä se jaetaan Hämeen Sanomien välissä tilaajatalouksiin sekä lisäksi mainostajan valitsemille alueille niihin kotitalouksiin, joihin Hämeen Sanomien ei tilata. Osapeiton lisätalouksien määrä tulee olla vähintään 5000 kpl.

Sisäänpisto-liite

Sisäänpisto-liite on mainostajan itse tuottama ja valmiiksi painet