Julkaistu: 17.06.2016 12:59
-
Päivitetty: 17.06.2016 13:21

Mielenterveysseura pani hyvän kiertämään

  •  Kuva:
    Kuva:

Koska tapahtuma oli ja missä? Hämeenlinnan seudun mielenterveysseura järjesti yhteistyössä kaupungin kanssa ensimmäisen Hämeenlinnan Hyvän Mielen Päivän keskiviikkona 15.6.

Mitä juhlitte? Päivän tarkoituksena oli tuottaa kaupunkilaisille hyvää mieltä ja kertoa ihmisille mielen hyvinvoinnin ylläpitämisen ja vahvistamisen mahdollisuuksista. Yksinäisyys on yksi suurimmista henkistä pahoinvointia aiheuttavista ongelmista, ja vietämme yksinäisyyden ehkäisyn teemavuotta.

Mitä oli ohjelmassa? Päivän aikana kiersimme kaupungilla, puistoissa ja leikkipaikoilla keskustelemassa ihmisten kanssa ja jakamassa jogurtteja sekä tietoa hyvinvoinnin edistämisestä. Ilta huipentui Nooran viinibaarissa järjestettyyn sinkkuiltaan.

Oliko huvia vai hyötyä ja miksi? Päivästä oli sekä huvia että hyötyä. Ihmiset ilahtuivat aidosti. Monet jäivät keskustelemaan henkisestä jaksamisesta ja siitä, miten elämän hyvät hetket jäävät arjessa helposti huomaamatta.

Kuka lähetti jutun ja kuka otti kuvan? Jutun lähetti Pertti Myllyselkä ja kuvan otti Peter Petro.

Keitä on kuvassa? Eeva Karhi, seuran puheenjohtaja Pertti Myllyselältä ja Airi Lähdekorpi.

Meidän huvit

Hämeen Sanomissa julkaistaan Meidän huvit -juttuja erilaisista yksityishenkilöiden juhlista ja tapahtumista. Palstalla on vakiokysymykset. 

Hämeen Sanomien toimitus päättää, mitkä jutut ja kuvat julkaistaan lehdessä tai Hämeen Sanomien nettisivulla. Julkaisemme palstalla tapahtumia, joiden järjestämisestä on kulunut korkeintaan kaksi viikkoa.

Vastaa alla olevan lomakkeen kysymyksiin napakasti. Lähetä lomakkeella myös kuva juhlistasi.

Meidän huvit
Lataa kuva
Kirjoittaja