Julkaistu: 16.09.2016 12:31
-
Päivitetty: 27.09.2016 06:59

Perjantaina 9.9.2016 Päivärinteen palvelutalossa

  •  Kuva:
    Kuva:

Koska tapahtuma oli ja missä? Perjantaina 9.9.2016 Päivärinteen palvelutalossa

Mitä juhlitte?

Juhlimme Hämeenlinnan Erityisasuntosäätiön 30-vuotisjuhlaa Päivärinteen vanhusten, henkilökunnan ja kutsuvieraiden kesken.

Mitä oli ohjelmassa?

Juhlapuheiden lisäksi saimme nauttia pianotaiteilija Tuomas Nikkasen upeasta soitosta ja Päivärinteen vanhusten ja henkilökunnan kuoron lauluista sekä Päivärinteen keittiön tyttöjen valmistamasta herkullisesta juhla-ateriasta.

Oliko huvia vai hyötyä ja miksi?

Juhlaväki oli iloisella mielellä ja juhla oli niin hieno ja merkittävä vanhuksille, että siitä riittää muisteltavaa vielä pitkäksi aikaa.

Kuka lähetti jutun ja kuka otti kuvan?

Jutun lähetti Päivi Heinämäki.

Kuvat otti Anna Wlasoff ja Päivi Heinämäki.Lataa kuva

Keitä on kuvassa?

Yläkuvassa on osa Päivärinteen vanhusten ja henkilökunnan kuoroa. Alakuvassa vasemmalla pianotaiteilija Tuomas Nikkanen. Alakuvassa oikealla Päivärinteen keittiön mestarikokit.

Valitse kuva paivarinne30.jpgKirjoittaja

Kirjoittajan nimi Päivi Heinämäki

Puhelinnumero 050-5091752

Sähköpostiosoite eas.paivakeskus@erityisasuntosaatio.fi The results of this submission may be viewed at: http://www.hameensanomat.fi/node/279462/submission/20367

Meidän huvit

Hämeen Sanomissa julkaistaan Meidän huvit -juttuja erilaisista yksityishenkilöiden juhlista ja tapahtumista. Palstalla on vakiokysymykset. 

Hämeen Sanomien toimitus päättää, mitkä jutut ja kuvat julkaistaan lehdessä tai Hämeen Sanomien nettisivulla. Julkaisemme palstalla tapahtumia, joiden järjestämisestä on kulunut korkeintaan kaksi viikkoa.

Vastaa alla olevan lomakkeen kysymyksiin napakasti. Lähetä lomakkeella myös kuva juhlistasi.

Meidän huvit
Lataa kuva
Kirjoittaja